Docstoc

IBM MDM PIM Technical Sales Mastery Test v1

Document Sample
IBM MDM PIM Technical Sales Mastery Test v1 Powered By Docstoc
					                                                                                                      IBM
                                            000-M86




IBM MDM PIM Technical Sales Mastery Test v1



                                 Click the link below to buy full version as Low as $25

                                        http://www.examkill.com/000-M86.html




          ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
          preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
          Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

          Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
          buy.

          Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
          complete course so that you pass final exam.

          Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
          providers in the same industry.

          Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
          including your credit card and other secret information.

          Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
          for all your questions/concerns about anything.




                                                                                           www.examkill.com
                                             Question: 1
Which of the following does NOT describe Master data?

A. Transactional Data and Application-unique data
B. Key facts describing your core business entities: Employee, Products
C. Key facts describing your core business entities: Customers, Partners
D. None of the above.


                                              Answer: A


                                             Question: 2
Which of the following parameters cannot be assigned to a step?

A. Script
B. Timeout values
C. Notification
D. Catalog


                                              Answer: D


                                             Question: 3
Where is the exported file stored?

A. External to PIM
B. Message topic
C. Document store
D. None of the above.


                                              Answer: C




http://www.examkill.com/000-M86.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper              2
                                                Question: 4
Which of the following is NOT a supported destination for export?

A. FTP server
B. HTTP post
C. Messaging topic
D. Email attachment


                                                Answer: C


                                                Question: 5
Which of the following is a technique to simplify integration interfaces in PIM implementation?

A. Leverage ready to use PIM services.
B. Develop web services.
C. Leverage the enterprise integration layer.
D. Use batch loads.


                                                Answer: C


                                                Question: 6
What is the difference between MDM Server and Data Warehouse?

A. MDM Server manages master data only plus, it is operational in nature.
B. MDM Server focuses on transactional data only, it does not manage dimensional data.
C. MDM Sever manages dimensional data.
D. Real-time data warehouse and MDM Sever are exactly same, both provide analytical function.

                                                Answer: A




http://www.examkill.com/000-M86.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     3
                                             Question: 7
Which statement(s) about Lookup Tables is/are TRUE? i)Uses a special type of spec: Lookup Table Spec,
which is related to the Primary Spec. ii)Cannot be versioned manually. iii)Do not have an attached security
access control group (ACG). iv)They use hierarchies.

A. Only i is true
B. Only ii is true
C. i, ii, iii are true
D. i, ii, iii, iv are true

                                              Answer: C


                                             Question: 8
Primary Spec Attributes are used to describe an entry which _________________.

A. can only be an Item
B. can only be a Category
C. can be an Item or a category
D. None of the Above.


                                              Answer: A

                                             Question: 9
What is the main benefit of phased approach in PIM implementation?

A. Less development time
B. Clear scope
C. Limited risks
D. Small team

                                              Answer: C




http://www.examkill.com/000-M86.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       4
                                           Question: 10
Which of the following is not a supported Import semantics?

A. Update
B. Replace
C. Delete
D. Insert


                                            Answer: D




http://www.examkill.com/000-M86.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper   5
                      000-M86                                          IBM

IBM MDM PIM Technical Sales Mastery Test v1



        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/000-M86.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  000-188      000-582                 000-N07          00M-240

  000-N07      00M-220                 000-281          000-582

  00M-249      00M-646                 000-068          000-036

  00M-228      00M-602                 000-M95          000-030

  000-178      000-219                 000-608          000-556

  00M-245      00M-237                 000-230          000-601   www.examkill.com
  000-533      000-609                 LOT-921          COG-632




  http://www.examkill.com/000-M86.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:0
posted:4/26/2012
language:
pages:6