Docstoc

IBM LotusLive Technical Sales Mastery Test V1

Document Sample
IBM LotusLive Technical Sales Mastery Test V1 Powered By Docstoc
					                                                                                                      IBM
                                            000-M67




IBM LotusLive Technical Sales Mastery Test V1



                                 Click the link below to buy full version as Low as $25

                                        http://www.examkill.com/000-M67.html




          ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
          preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
          Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

          Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
          buy.

          Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
          complete course so that you pass final exam.

          Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
          providers in the same industry.

          Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
          including your credit card and other secret information.

          Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
          for all your questions/concerns about anything.




                                                                                           www.examkill.com
                                              Question: 1
Taylor, a paid subscriber to LotusLive Meetings, would like to host a meeting with a customer. How would
Taylor invite his customer (guests)?

A. Taylor can share his meeting URL containing the meeting ID or ask them to visit the LotusLive site and
enter the meeting ID to join. His guest will simply need to enter their name before joining.
B. Taylor customer could not participate in the meeting since they are guests. He would have to record the
meeting and send a link to the video recording.
C. Taylor could share his meeting URL containing the meeting ID, but when the customer click on the link,
they will be prompted to register. Once registered, they can then participate in the meeting.
D. Taylor would have to pay an additional cost for his guest to get registered. Once registration is complete,
they could join the meeting by visiting LotusLive site, authenticating with their credentials and entering the
meeting ID to join.


                                               Answer: A


                                              Question: 2
Which platform(s) can a customer run LotusLive on?

A. Windows only
B. Windows and Linux
C. Windows, Linux and Mac
D. LotusLive does not run on a platform because it has its own operating system.

                                               Answer: C


                                              Question: 3
Tags are a very popular way of searching the content. Bob has emails related to XYZ customer. How can he
tag the emails and use this capability to search it later with LotusLive iNotes?

A. Bob can tag all incoming and outgoing email related to XYZ customer and sort his inbox via tag at a later
time.
B. Bob can right-click on all the emails related to XYZ customer and choose the tag option to find these
emails later in XYZ folder.
C. Tagging email and Tag Searching is not available in LotusLive iNotes.
D. Bob can navigate to iNotes mail, select the tag words, select the related emails and create a rule which
can be used to search at a later time.


                                               Answer: C

http://www.examkill.com/000-M67.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                         2
                                             Question: 4
If Joe decides to share an application in LotusLive Meetings, which of the following is required from the
participant to see the application being shared?

A. LotusLive Meetings plug-in or LotusLive Application Integrator
B. LotusLive Meetings plug-in or Java Virtual Machine (1.5 or higher)
C. LotusLive Meetings plug-in or Java Runtime Environment (1.5 or higher)
D. No requirements are needed to view application sharing.

                                              Answer: B


                                             Question: 5
Which of the following features are available to LotusLive Meetings and not in LotusLive Engage Meetings?

A. Polling, Presenter File Upload and Participant Chat
B. Conference locking, Application Sharing and Feedback Survey
C. Conference Call Bridging, Record Meetings, and Post-Meeting Reports
D. There are no differences.


                                              Answer: C


                                             Question: 6
What are the maximum number of attendees (including the host) supported by LotusLive Events?

A. 100
B. 250
C. 500
D. 1000


                                              Answer: D




http://www.examkill.com/000-M67.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        3
                                              Question: 7
A trainer that works for a company in a regulated industry must conduct quarterly update trainings on
various topics. After each educational event, the trainer must conduct a survey to gain valuable feedback on
the training. What describes the best way to accomplish this using LotusLive Engage?

A. Generate a new Form after each training session.
B. Create a Form as a survey template so it can be reused and modified for each training.
C. Create a PDF and import after each training.
D. All of the above.

                                              Answer: B


                                              Question: 8
Which method best describes how user accounts can be created in LotusLive?

A. Manually though the administration interface.
B. Add the users to the Lotus Notes directory or Active Directory to be replicated over to LotusLive.
C. Secure FTP of a CSV-formatted file of additions, changes and deletions or manually through the
administration interface.
D. Sending a file of additions, changes and deletions to IBM LotusLive Directory.


                                               Answer: C


                                              Question: 9
Which of the following statements is TRUE about collections?

A. Documents can be added to collections that do not belong to you.
B. Collections in LotusLive are the same as folders in Windows, Mac OS or Linux.
C. Every document in LotusLive is placed inside a collection.
D. A user collection can only contain documents from the same owner files.


                                              Answer: A




http://www.examkill.com/000-M67.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                           4
                                           Question: 10
A Renovations employee (paid subscriber) is working with a vendor and invites the vendor to participate as
a guest on LotusLive. The vendor would like to host a web conference to show the latest updates on the
joint venture. How would a guest host a LotusLive Meeting from their desktop?

A. Click on ost Meeting?tab and proceed to setup meeting.
B. Guest user cannot host meetings.
C. Enter guest email address and password for authentication, click on rial Meeting?tab and proceed to
setup meeting.
D. The paid subscriber can setup vendor as meeting host then vendor can click on rial Meeting?tab and
proceed to setup meeting.


                                             Answer: B




http://www.examkill.com/000-M67.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      5
                      000-M67                                          IBM

IBM LotusLive Technical Sales Mastery Test V1



        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/000-M67.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  000-188      000-582                 000-N07          00M-240

  000-N07      00M-220                 000-281          000-582

  00M-249      00M-646                 000-068          000-036

  00M-228      00M-602                 000-M95          000-030

  000-178      000-219                 000-608          000-556

  00M-245      00M-237                 000-230          000-601   www.examkill.com
  000-533      000-609                 LOT-921          COG-632




  http://www.examkill.com/000-M67.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:5
posted:4/26/2012
language:English
pages:6