IBM Lotus Notes Domino 7 Building the Infrastructure by NormaHVella

VIEWS: 4 PAGES: 6

									                                                                                                  Lotus
                                         190-721




IBM Lotus Notes Domino 7 Building the Infrastructure

                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/190-721.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                            Question: 1
Kevin, the Domino administrator, needs to connect to the Domino Controller through a firewall.
What program must be configured properly for this functionality?

A. Binder service
B. Service binder
C. Bind controller
D. Controller binder


                                             Answer: B


                                            Question: 2
Automatic Diagnostic Collection stores reports in Fault Report documents. In what database are these
documents stored?

A. DDM.nsf
B. Reports.nsf
C. The log.nsf of each server
D. A mail-in database defined by the administrator


                                             Answer: D


                                            Question: 3
Due to space considerations on her Domino server, Anissa has had to locate new databases under a folder
not in the Domino data directory. Instead she has placed them on the F drive.
Which one of the following should Anissa use to make these databases accessible to the users?

A. Database Link
B. Directory Link
C. Profile Document
D. File Protection Document


                                             Answer: B




http://www.examkill.com/190-721.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     2
                                               Question: 4
The Domino administrator has created a response file for a silent server installation. What parameter must
be run on the server to utilize this response file?

A. setup.exe -silent -options c:\temp\install.txt
B. nsetup.exe -silent -options c:\temp\install.txt
C. setup.exe -response -options c:\temp\install.txt
D. silent.exe -response -options c:\temp\install.txt


                                                Answer: A


                                               Question: 5
If the Fault Analyzer task locates duplicate fault reports, which is the next step the task will take?

A. The new crash is reported as a response to the original crash
B. The new crash is not reported because it matches a previous fault reported
C. The new crash is reported as a new document but a doclink is created to the original
D. The new crash is reported as a new document and no reference to matching documents can be created


                                                Answer: A


                                               Question: 6
In which of the following databases does the Server Health Monitor store its health reports?

A. shmon.nsf
B. dommon.nsf
C. statrep.nsf
D. serverhm.nsf


                                                Answer: B




http://www.examkill.com/190-721.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                            3
                                              Question: 7
The Domino Domain Monitoring database (ddm.nsf) may be viewed from which of the following client
types?

A. Lotus Notes and Web client only
B. Lotus Notes and Domino Administrator only
C. Lotus Notes, Domino Administrator and Web client
D. Lotus Notes, Domino Administrator and Domino Developer


                                               Answer: D


                                              Question: 8
Which task in a Domino cluster checks for availability of other servers in the cluster?

A. Cluster Manager
B. Cluster Updater
C. Cluster Operator
D. Cluster Load Balancer


                                               Answer: A


                                              Question: 9
Latrice set up domain searching. Which one of the following is referenced when a domain search is made?

A. Domain Catalog
B. Database Catalog
C. Domino Directory
D. Directory Assistance


                                               Answer: A




http://www.examkill.com/190-721.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    4
                                          Question: 10
Event handlers contain numerous notification methods. Which of the following is NOT a supported
notification method?

A. Pager
B. Broadcast
C. Outbound phone call
D. Log to Windows NT Event Viewer


                                            Answer: C




http://www.examkill.com/190-721.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     5
                         190-721                                       Lotus


IBM Lotus Notes Domino 7 Building the Infrastructure




        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/190-721.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  190-841      190-828                 190-756          190-956

  190-755      190-753                 190-737          190-959

  190-702      190-602                 190-601          190-803

  190-533      190-531                 190-513          190-955   www.examkill.com
  190-829      190-952                 190-980          190-822

  190-712      190-950                 190-982          190-800

  190-957      190-951                 190-805          190-804




  http://www.examkill.com/190-721.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

								
To top