IBM Information Mgmt Content Manager Tech Mastery Test V1

Document Sample
IBM Information Mgmt Content Manager Tech Mastery Test V1 Powered By Docstoc
					                                                                                                      IBM
                                            000-M74




IBM OmniFind Technical Sales Mastery Test v1



                                 Click the link below to buy full version as Low as $25

                                        http://www.examkill.com/000-M74.html




          ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
          preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
          Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

          Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
          buy.

          Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
          complete course so that you pass final exam.

          Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
          providers in the same industry.

          Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
          including your credit card and other secret information.

          Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
          for all your questions/concerns about anything.




                                                                                           www.examkill.com
                                              Question: 1
What are the different Item Types that can be created in IBM Content Manger v8?

A. Item and Document
B. Resource and File
C. Item, Document, Resource and Document Part
D. Item, Document, Resource and File


                                               Answer: C


                                              Question: 2
Event logging is set in the System Administration tool for:

A. Each itemtype part
B. All itemtypes alike
C. An itemtype
D. Worknode


                                               Answer: C


                                              Question: 3
In IBM Content Manager v8.4, the WEBi Client is available as well as the eClient. What would determine
your choice of a client as of the Webi version 1.0.3?

A. eClient can do email
B. Client for Windows cannot do email
C. WEBi does not yet recognize advanced document routing decision making
D. eClient can recognize versions in CM

                                               Answer: C




http://www.examkill.com/000-M74.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    2
                                            Question: 4
IBM Content Manager v8.4.1 added an important functionality. What is it?

A. Ability to call out to FileNet BPM processes
B. LDAP integration capability with Microsoft Active Directory
C. Integration with TSM DR-550 Server
D. Use of Tivoli Total Access Manager in lieu of AD


                                             Answer: A


                                            Question: 5
Event logging is stored in:

A. A file
B. The Library Server Database
C. The Resource Manager Database
D. The Websphere Database


                                             Answer: B


                                            Question: 6
IBM Content Manager - Resource Manager component can be installed in the following:

A. Oracle WebLogic Server
B. Apache Web Server
C. Websphere Application Server
D. Sun GlassFish Enterprise Server

                                             Answer: C




http://www.examkill.com/000-M74.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                         3
                                            Question: 7
The Client for Windows allows you to see worklists defined for you by:

A. A user search
B. The CM administrator
C. Your privilege set assigned to you
D. Your Unix login


                                             Answer: B


                                            Question: 8
Content Manager privilege sets are assigned to which of the following?

A. Documents only
B. Item Types only
C. To users, and can be increased by the specific documents access control level
D. To users, but cannot be exceeded by the individual document access control level


                                             Answer: D


                                            Question: 9
If you plan to use hierarchical storage with IBM Content Manager v8, what additional product should you
propose for backup purposes?

A. Propose upgrading to WAS ND
B. Propose purchasing a TSM license
C. Propose purchasing a TAM License
D. Don propose anything, as all necessary products are already includedDon? propose anything, as all
necessary products are already included


                                             Answer: B




http://www.examkill.com/000-M74.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     4
                                          Question: 10
Which IBM Content Manager Client requires the least programmatic or manual installation on an end-user
workstation?

A. The E-Client
B. The Document Manager Client
C. The Windows Client for Content Manager
D. The Content Manager v8 Admin Client

                                            Answer: A




http://www.examkill.com/000-M74.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                  5
                      000-M74                                          IBM

IBM OmniFind Technical Sales Mastery Test v1



        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/000-M74.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  000-188      000-582                 000-N07          00M-240

  000-N07      00M-220                 000-281          000-582

  00M-249      00M-646                 000-068          000-036

  00M-228      00M-602                 000-M95          000-030

  000-178      000-219                 000-608          000-556

  00M-245      00M-237                 000-230          000-601   www.examkill.com
  000-533      000-609                 LOT-921          COG-632




  http://www.examkill.com/000-M74.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:0
posted:4/26/2012
language:
pages:6