Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out

HP LaserJet 11501300 series Datasheet

VIEWS: 4 PAGES: 6

									                                                                                                    HP
                                         HP3-029




HP LaserJet 1150/1300 series Datasheet
                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/HP3-029.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                             Question: 1
Approximately how many pages does the high-capacity toner cartridge print on the HP LaserJet 1300 series
printer?

A. 3000
B. 2500
C. 4000
D. 1300


                                              Answer: C


                                             Question: 2
What must be done to run paper through the printer with the covers off?

A. Remove the left-side cover and depress the engine-test switch. A single test page prints.
B. Remove the right-side cover and depress the engine-test switch. A single test page prints.
C. Remove the left-side cover and depress the engine-test switch during the power-on cycle. A single test
page punts.
D. The printer does not allow you to run paper through the paper path with the covers off.


                                              Answer: A


                                             Question: 3
Approximately how many pages does the standard toner cartridge print on the HP LaserJet 1300 series
printer?

A. 1500
B. 1000
C. 2500
D. 3000


                                              Answer: C




http://www.examkill.com/HP3-029.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       2
                                              Question: 4
Where is the separation pad located?

A. interior of the input area; imaging unit
B. top output bin
C. rear output bin
D. imaging unit


                                               Answer: A


                                              Question: 5
For best results, what type of media should be used as a cleaning page?

A. 75 g/m2 (20 1b) paper
B. 80 g/m2 (21 lb) paper
C. 200 g/m2 (53 lb) paper
D. transparency


                                               Answer: D


                                              Question: 6
Which of the following are user-replaceable parts on the LaserJet 1300 printer? Select TWO.

A. separation roller
B. Pickup roller
C. separation pad
D. output tray


                                              Answer: A, D




http://www.examkill.com/HP3-029.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                 3
                                               Question: 7
Where should you load plain paper, envelopes, and transparencies?

A. input tray 1
B. input tray 2
C. accessory input tray
D. 10-sheet priority input tray


                                                Answer: D


                                               Question: 8
What should you do if all the lights on the control panel are blinking?

A. remove the accessories
B. add paper to an input tray
C. reseat the firmware DIMM
D. check the paper path for a jam


                                                Answer: C


                                               Question: 9
Which statement is true regarding the print engine test?

A. The formatter logic is used during the print engine test
B. The print engine test is used to verify that the print engine is functioning correctly
C. The print engine test is used to check the firmware.
D. The print engine test is used to print a printer status page.


                                                Answer: B




http://www.examkill.com/HP3-029.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                               4
                                             Question: 10
Which light pattern indicates that the printer is ready for operation?

A. The Go light is solid.
B. The Ready light is solid
C. All the lights blink.
D. The Attention light blinks


                                               Answer: B




http://www.examkill.com/HP3-029.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper            5
                        HP3-029                                        HP

HP LaserJet 1150/1300 series Datasheet

       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/HP3-029.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 HP2-K25       HP2-E50                HP3-X12          HP2-K28

 HP2-N26       HP3-X05                HP2-B65          HP2-B48

 HP3-X10       HP2-E23                HP3-E37          HP2-E35

 HP2-E43       HP0-M52                HP2-E40          HP3-C02

 HP2-P21      HP2-E48                 HP2-E42          HP0-M55
                                                                 www.examkill.com
 HP2-E49      HP2-H19                 HP0-M51          HP3-L07

 HP2-E46      HP2-E47                 HP3-C30          HP3-C32




 http://www.examkill.com/HP3-029.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

								
To top