Docstoc

HP Laserjet 9000 Series

Document Sample
HP Laserjet 9000 Series Powered By Docstoc
					                                                                                                    HP
                                         HP3-025




HP Laserjet 9000 Series
                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/HP3-025.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                            Question: 1
What action should be taken when critical error messages are encountered on the control panel’

A. perform a cold reset
B. print an event log
C. cycle printer power
D. perform an engine test


                                             Answer: C


                                            Question: 2
You are troubleshooting a media-handling problem after a 66.xy.zz error code appears on the control panel.
What does the 66 indicate?

A. operating error
B. paper path jam
C. hardware malfunction
D. device type


                                             Answer: D


                                            Question: 3
What are possible causes of the LaserJet 9000 printing blank pages? Select TWO.

A. no developing bias
B. defective fuser
C. no cartridge ground
D. defective laser shutter


                                           Answer: C, D




http://www.examkill.com/HP3-025.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     2
                                              Question: 4
If the Jetdirect functionality fails for the HP LaserJet 9050dn, you must ________ .

A. replace the Jetdirect ElO device
B. cycle power to reset the device
C. replace the formatter
D. download new firmware


                                               Answer: B


                                              Question: 5
What is the maximum stack height in the accumulator of the 3000-sheet stapler/stacker?

A. 2.5 mm
B. no limit
C. 5.5 mm
D. 5.5 cm


                                               Answer: C


                                              Question: 6
The HP LaserJet 9050 supports an additional paper handling device than the HP LaserJet 9000 supported.
What is that device?

A. 8-bin mailbox
B. multifunction finisher
C. stapler/stacker
D. stacker


                                               Answer: A




http://www.examkill.com/HP3-025.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    3
                                               Question: 7
You are troubleshooting toner smears on printed pages. You have determined the problem is due to
contamination in the printer. What do you do? Select TWO.

A. be sure the fans are functioning correctly
B. clean the inside of the printer
C. print a few more pages to see if the problem corrects itself
D. clean the imaging drum


                                              Answer: B, C


                                               Question: 8
What should you do when performing the stapler/stacker test on the 3000-sheet stapler/stacker on the
LaserJet 9000? Select TWO.

A. override the interlock switch on the device (press and hold it)
B. tape off the photo-interrupters
C. slide the service mode switch on the controller PCB of the device to the 'Off position
D. turn off the printer before performing this test and disconnect the device from the
printer


                                             Answer: A, D


                                               Question: 9
Which statements are true about service mode on the HP LaserJet 9000? Select TWO.

A. Service mode can only be entered through the Service menu
B. Service mode is used to restore the printer back to factory setting defaults
C. Service mode should only be accessed by authorized service personnel
D. Service mode is accessed by a power-on key stroke


                                             Answer: C, D




http://www.examkill.com/HP3-025.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      4
                                             Question: 10
To get to optimal fusing temperature, which rollers are activated for plain paper printing?

A. pressure and fusing rollers
B. pressure and heat rollers
C. fusing and paper rollers
D. duplex and fuser rollers


                                               Answer: C




http://www.examkill.com/HP3-025.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                 5
                        HP3-025                                        HP

HP Laserjet 9000 Series

       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/HP3-025.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 HP2-K25       HP2-E50                HP3-X12          HP2-K28

 HP2-N26       HP3-X05                HP2-B65          HP2-B48

 HP3-X10       HP2-E23                HP3-E37          HP2-E35

 HP2-E43       HP0-M52                HP2-E40          HP3-C02

 HP2-P21      HP2-E48                 HP2-E42          HP0-M55
                                                                 www.examkill.com
 HP2-E49      HP2-H19                 HP0-M51          HP3-L07

 HP2-E46      HP2-E47                 HP3-C30          HP3-C32




 http://www.examkill.com/HP3-025.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:18
posted:4/26/2012
language:English
pages:6