HP LaserJet 2400p3005 series by NormaHVella

VIEWS: 2 PAGES: 6

									                                                                                                    HP
                                         HP3-045




HP LaserJet 2400/p3005 series
                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/HP3-045.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                              Question: 1
Which factor allows the printer to maintain print speed throughout the duration of a print job?

A. printing from Tray 1
B. printing a complex job
C. printing on transparencies
D. printing through a network connection



                                               Answer: D
Explanation: The only possible answer is D. When you print complex job, the speed cannot be maintained
because a complex job takes time to print. Printing on transparencies mean that printer has to disperse ink
carefully and it always takes time to print on a transparent paper. Printing from tray is not an applicable
option for the question. Printing through a network connection means that the printer is getting sizable
print jobs, which translate, into keeping the printer busy. Since a stale or rarely used printer can accumulate
dirt and the print heads can get blocked, regular printing keeps these problems at bay.


                                              Question: 2
The Real-Time Clock date and time can be set through _______. Select two.

A. the Service ID
B. the control panel
C. a PJL command
D. a time server on the network


                                             Answer: B, D


                                              Question: 3
Which media is supported for automatic duplexing?

A. pre-punched media
B. small media (less than 210mm wide)
C. plain paper (16-28 lb. bond./60-105 g/m2)
D. very heavy media (heavier than 28 lb. bond /105 g/m2) and very light media (lighter than 16 lb. bond / 60
g/m3)


                                               Answer: A


http://www.examkill.com/HP3-045.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                          2
                                             Question: 4
The configuration page is printed from which menu?

A. Service
B. Information
C. Diagnostics
D. Paper handling


                                              Answer: B


                                             Question: 5
What is stored in NVRAM?

A. network settings, page counts, and event log
B. event log, network settings, and serial number
C. page counts, printer settings, and printer name
D. service ID information, diagnostic tests, and network settings


                                              Answer: A


                                             Question: 6
What statement describes the LJ 2400 Series standard warranty?

A. 1-year Return to Bench
B. 3-year Next-Day Onsite
C. 1-year Next-Day Onsite
D. 1-year Next-Day Exchange


                                              Answer: A




http://www.examkill.com/HP3-045.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper       3
                                             Question: 7
The minimum amount of memory for Embedded Web Server (EWS) functionality is _______.

A. 32 MB
B. 48 MB
C. 64 MB
D. 80 MB


                                             Answer: D


                                             Question: 8
What card do you use to upgrade the memory in the LJ 2400 Series?

A. 100-pin SDRAM Memory DIMM
B. Compact Flash memory card Type I
C. Compact Flash memory card Type II
D. 100-pin DDR SDRAM Memory DIMM


                                             Answer: D


                                             Question: 9
What paper sizes are supported for automatic duplexing?

A. Letter, A4
B. Letter, A4, Legal
C. Letter, A4, Legal, 8.5 x 13”
D. Letter, A4, Legal, 8.5 x 13”, Executive


                                             Answer: C




http://www.examkill.com/HP3-045.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                          4
                                          Question: 10
Which Compact Flash cards are used in the LJ2400 Series?

A. Type I Compact Flash
B. Type II Compact Flash
C. Type III Compact Flash
D. Type II or Type III Compact Flash


                                            Answer: A




http://www.examkill.com/HP3-045.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper   5
                     HP3-045                                           HP

HP LaserJet 2400/p3005 series

       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/HP3-045.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 HP2-K25       HP2-E50                HP3-X12          HP2-K28

 HP2-N26       HP3-X05                HP2-B65          HP2-B48

 HP3-X10       HP2-E23                HP3-E37          HP2-E35

 HP2-E43       HP0-M52                HP2-E40          HP3-C02

 HP2-P21      HP2-E48                 HP2-E42          HP0-M55

 HP2-E49      HP2-H19                 HP0-M51          HP3-L07   www.examkill.com
 HP2-E46      HP2-E47                 HP3-C30          HP3-C32




 http://www.examkill.com/HP3-045.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

								
To top