Docstoc

HP0-M39 Test Study Material

Document Sample
HP0-M39 Test Study Material Powered By Docstoc
					                                                                                                    HP
                                         HP0-M39




HP Quality Center 10.0 Software
                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                    http://www.examkill.com/HP0-M39.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                              Question: 1
How can you add recordable or non-recordable operations to your test? (Select three.)

A. Use the Step Generator.
B. Insert through Keyword View.
C. Drag objects from the object repository.
D. Drag objects from the Active Screen.
E. Drag objects from Available Keywords.
F. Drag objects from the Data Table.


                                           Answer: A, B, E


                                              Question: 2
What is a QuickTest Professional test comprised of?

A. calls to actions
B. calls to actions (reusable only)
C. calls to QuickTest Professional tests
D. calls and copies of actions


                                               Answer: A


                                              Question: 3
Which names are used to identify the status of your application before and after your automated test
executes? (Select two.)

A. initial condition
B. static state
C. end condition
D. down condition
E. done condition


                                              Answer: A, C




http://www.examkill.com/HP0-M39.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      2
                                             Question: 4
During the planning phase, you decide to create multiple actions that can be combined and reused to
achieve testing goals. Which element is critical for identifying the actions to be recorded and how to
combine them?

A. input data
B. parameters
C. initial and end conditions
D. visual cues


                                              Answer: C


                                             Question: 5
What are the default add-ins installed with QuickTest Professional? (Select three.)

A. .NET
B. ActiveX
C. HTML
D. Web
E. Java
F. OCX
G. Visual Basic


                                          Answer: B, D, G


                                             Question: 6
Which Quick Test Professional View Option will show you the repositories associated with each action?

A. Resources
B. Information
C. Script Repository
D. Active Screen


                                              Answer: A



http://www.examkill.com/HP0-M39.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        3
http://www.examkill.com/HP0-M39.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper   4
                                           Question: 7
Where can you reset the add-in manager if it does not display when you launch QuickTest Professional?

A. General Options
B. Run Options
C. Test Properties
D. Test Settings


                                            Answer: A


                                           Question: 8
You set your Record and Run settings to Record, and then run a test on any open browser. Which
applications will be recorded? (Select two.)

A. Firefox
B. Safari
C. Silverlight
D. Chrome
E. Internet Explorer


                                           Answer: A, E




http://www.examkill.com/HP0-M39.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    5
                                            Question: 9
Click Next or More to continue.
Click the Task button.




You have set your Record and Run settings to Record and run tests on any open browser. Indicate the
function that works for each browser.
A.




http://www.examkill.com/HP0-M39.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     6
                                              Answer: A


                                             Question: 10
Which directory is the default directory in the QuickTest Professional file structure where the local Data
Table is located?

A. Action 0 folder
B. Local Action folder
C. Default Test folder
D. Data folder


                                               Answer: C




http://www.examkill.com/HP0-M39.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                         7
                     HP0-M39
                                                                       HP

HP Quality Center 10.0 Software

       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/HP0-M39.html




 We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

 HP2-K25       HP2-E50                HP3-X12          HP2-K28

 HP2-N26       HP3-X05                HP2-B65          HP2-B48

 HP3-X10       HP2-E23                HP3-E37          HP2-E35

 HP2-E43       HP0-M52                HP2-E40          HP3-C02

 HP2-P21       HP2-E48                HP2-E42          HP0-M55
                                                                 www.examkill.com
 HP2-E49      HP2-H19                 HP0-M51          HP3-L07

 HP2-E46      HP2-E47                 HP3-C30          HP3-C32




 http://www.examkill.com/HP0-M39.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           8

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:3
posted:4/26/2012
language:English
pages:8