Docstoc

Ethernet Switching Design Expert (PDF)

Document Sample
Ethernet Switching Design Expert (PDF) Powered By Docstoc
					                                                                                                 Nortel
                                         920-463




Ethernet Switching Design Expert

                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/920-463.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                              Question: 1
A large enterprise occupies thirty floors of a tall building. Each floor is densely populated with end-users
and devices. You have determined that the customer wants Gigabit connectivity to the desktop. Due to
space constraints, this presents a challenge at the wiring closet. Which solution would you recommend?

A. Ethernet Switch 325 stacked at the edge
B. Ethernet Routing Switch 8300s at the edge
C. Ethernet Switch 470-48T stacked at the edge
D. Ethernet Routing Switch 5510s stacked at the edge


                                               Answer: D


                                              Question: 2
You have determined that the network you are designing requires 16 spanning tree groups. The customer
wants assurance that in case of link failures, convergence time for the end user will be kept at a minimum.
Which routing switch solution would you deploy that would meet the spanning group requirement and
how would you address the resiliency issue?

A. The Ethernet Switch 460/70; enable IEEE 802.1d on the access ports to the end users.
B. The Ethernet Routing Switch 1600; enable IEEE 802.1w on the access ports to the end users.
C. The Ethernet Routing Switch 8300; enable IEEE 802.1d on the access ports to the end users.
D. The Ethernet Routing Switch 8600; enable IEEE 802.1w on the access ports to the end users.


                                               Answer: D




http://www.examkill.com/920-463.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                           2
                                             Question: 3
Company .com requires that its local network be securely protected at a level above using simple user
names and passwords. Over the past several months, temporary employees have attempted the following
types of unauthorized network access: Modification Masquerade Disclosure Which method of secure switch
access should be recommended to this customer, knowing that some employees are attempting to access
network devices?

A. Update community strings and change strings on a frequent basis.
B. Disable Secure Shell V2 (SSH-2) to access the Ethernet switches and routers.
C. Implement Remote Access Dial-In User Service (RADIUS) at a remote location to monitor access
attempts for each device.
D. Install a SNMP v3 server and load encryption libraries into the Ethernet switches to monitor and manage
the network devices.


                                              Answer: D


                                             Question: 4
You are designing a network for Company .com that has 600+ network users per day. The company has
vendors that must access its network on a regular basis. You need a core component that will allow the
vendors to use any port in the network but will only allow access to vendor-only services and applications.
How would you begin implementing a solution?

A. Design a network around the Ethernet Routing Switch 8600 and implement IEEE 802.1x security scheme.
B. Design a network around the Ethernet Routing Switch 8600 and implement a protocol-based VLAN to
differentiate groups of users.
C. Implement simple port-based VLANs around the Ethernet Routing Switch 8300, enabling the customer
to assign vendors into a specific group and port.
D. Implement policy-based VLANs centered on the Ethernet Routing Switch 8300 to enable the customer to
differentiate between vendors and employees by traffic coming into the port.


                                              Answer: A




http://www.examkill.com/920-463.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        3
                                             Question: 5
Company .com requires a new multicast design with ten hosts on the same VLAN. You are aware that the
multicast data originates from a multicast router already in place. Inorder to conserve bandwidth, the
design must meet the following criteria: Users not part of the multicast group will not receive multicast
traffic. Only one report should be forwarded from this VLAN. How would you configure an Ethernet
Routing Switch 8600 to handle this scenario?

A. Use the Ethernet Routing Switch 8600 as a Layer 2 Switch; configur IGMP proxy.
B. Use the Ethernet Routing Switch 8600 as a multicast router; disable IGMP snooping.
C. Use the Ethernet Routing Switch 8600 as a multicast router; no manual configuration is needed.
D. Use the Ethernet Routing Switch 8600 as a Layer 2 Switch; disable IGMP proxy; enable IGMP snooping.


                                              Answer: A


                                             Question: 6
Exhibit:




Wiring closet switches A, B, C and D are connected to the aggregation switches E and F. In order for wiring
closet switches A and D to gain the Split Multi-Link Trunking (SMLT) benefits of switch A, B and C, what
must be done?

A. Switch A and D are configured correctly, no changes are required.
B. Configure switches A and D to terminate across switches B and C using SMLT.
C. Switches A and D must be terminated to both switches E and F, to gain the benefits of SMLT.
D. Terminate an additional connection from switch D to aggregation switch F and configure the
connections in a MLT as with switch A.



http://www.examkill.com/920-463.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       4
                                              Answer: C


                                             Question: 7
Company .com has invested in an Ethernet Routing Switch 8600 to manage their network traffic. Their
intranet is currently being flooded with AppleTalk traffic from some of its older workstations. Which Layer
2 attribute should you configure in a global filter to drop all AppleTalk traffic?

A. Ethertype
B. VLAN ID number
C. ingress port number
D. IEEE 802.1q tag presence


                                              Answer: A


                                             Question: 8
You are designing a network for a television broadcasting company. There are 140 channels, with 25
channels being watched the most. You have decided to use the Distance Vector Multicast Routing Protocol
(DVMRP) to multicast the television content, but due to the depth of the network you are concerned that
there will be stream building delays when users first select a new channel. Which two are disadvantages to
configuring static routes for the most popular channels? (Choose two.)

A. Frequency of probe messages is increased.
B. Source trees will take longer to build for the static routes.
C. Results in continuous traffic, even with no active receivers.
D. Count-to-infinity problems occur, even with no loops present.
E. Forwarding entries are not pruned and must be manually deleted.


                                            Answer: C,E




http://www.examkill.com/920-463.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       5
                                             Question: 9
Due to space limitations, Company .com would like to purchase an Ethernet Routing Switch solution for
use at the network edge to connect 120 devices. The customer is also concerned about electrical, mechanical
and network resiliency. A number of the devices are wireless Access Points (APs) which require IEEE
802.3af Power over Ethernet (PoE). Which solution should be recommended to this client?

A. Ethernet Routing Switch 1600
B. Ethernet Routing Switch 5520
C. Ethernet Routing Switch 8310
D. Ethernet Routing Switch 8603


                                              Answer: B


                                            Question: 10
Company .com has purchased a Nortel Business Communication Manager (BCM) 200 and wants to use
Nortel IP Phone 2002 IP telephones instead of traditional digital sets. Existing telephone wiring is minimal
with very few AC power outlets in the office area. Which Ethernet Switch should be recommended to this
customer, assuming the network will contain 18 IP telephones, 18 workstations, a file server, and a network
printer?

A. Ethernet Switch 470-24T
B. Ethernet Switch 470-48T
C. Ethernet Switch 460-24T-PWR
D. Ethernet Routing Switch 8300 with Power over Ethernet (PoE) enabled.


                                              Answer: C




http://www.examkill.com/920-463.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        6
                        920-463                                       Nortel

Ethernet Switching Design Expert




        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/920-463.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  920-159      920-196                 922-040          920-174

  920-173      920-254                 920-226          920-362

  920-192     920-482                  922-108          922-110

  920-241     920-341                  920-178          920-177
                                                                  www.examkill.com
  920-331     920-110                  920-176          920-129

  920-136     920-107                  920-159          920-808

  920-174     920-177                  920-174          920-338




  http://www.examkill.com/920-463.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           7

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:5
posted:4/26/2012
language:
pages:7