Docstoc

ES0-002demoo

Document Sample
ES0-002demoo Powered By Docstoc
					                                                                                                   RES
                                         ES0-002




RES Wisdom Series 4 Essentials Exam

                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/ES0-002.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                            Question: 1.
RES Wisdom agents communicate directly with the
1. datastore.
2. dispatcher(s).
3. management console.

A. 1 only
B. 2 only
C. 1 and 2 only
D. 1, 2 and 3


                                             Answer: B


                                            Question: 2.
Which database types are supported by RES Wisdom?
1. MSSQL
2. MySQL
3. Oracle
4. IBM DB2

A. 1 only
B. 1 and 2 only
C. 1, 2 and 3 only
D. 1, 2, 3 and 4


                                             Answer: D


                                            Question: 3.
Bandwidth Management settings control the amount of data that is downloaded

A. per second by an agent from a dispatcher.
B. per second by a dispatcher from a datastore.
C. per minute by an agent from a dispatcher.
D. per minute by a dispatcher from a datastore.


                                             Answer: A



http://www.examkill.com/ES0-002.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                 2
                                             Question: 4.
When using an MSSQL datastore, MDAC 2.6 or higher is required by the
1. agent.
2. console.
3. dispatcher.
4. datastore.

A. 1 and 2 only
B. 2 and 3 only
C. 3 and 4 only
D. 1 and 4 only


                                              Answer: B


                                             Question: 5.
Which nodes are available in the Management Console after installing it?

A. Infrastructure > Datastore > Setup > Components
B. Infrastructure > Datastore > Setup > Connection
C. Infrastructure > Datastore > Setup > Global Settings
D. Infrastructure > Datastore > Setup > Licensing


                                              Answer: B


                                             Question: 6.
When using an MSSQL Server to hold a RES Wisdom datastore, which prerequisites must be met?
1. SQL server authentication must be set to Windows only.
2. SQL server authentication must be set to mixed mode.
3. A database and database user must be created.
4. An existing System Administrator Login must be available.

A. 1 and 4 only
B. 2 and 4 only
C. 1, 3 and 4 only
D. 2, 3 and 4 only


                                              Answer: B


http://www.examkill.com/ES0-002.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                 3
                                            Question: 7.
A RES Wisdom login belongs to the following Security Roles:
Role 1:
Job Scheduling = Read
Current Activity = Deny
Job Results = Read
Role 2:
Job Scheduling = Deny
Current Activity = Read
Job Results = Modify
What is the resulting security for this login?

A. Job Scheduling = Read, Current Activity = Deny, Job Results = Read
B. Job Scheduling = Deny, Current Activity = Read, Job Results = Modify
C. Job Scheduling = Read, Current Activity = Read, Job Results = Modify
D. Job Scheduling = Deny, Current Activity = Deny, Job Results = Read


                                             Answer: C


                                            Question: 8.
While installing RES Wisdom

A. a default Security Role will be created.
B. a default RES Wisdom Login Account will be created.
C. the user will be prompted to create a Security Role.
D. the user will be prompted to create a RES Wisdom Login Account.


                                             Answer: A


                                            Question: 9.
With what setting is an administrator able to control when to download a resource to a dispatcher?

A. Dispatcher discovery
B. Dispatcher cache timing
C. Dispatcher cache duration
D. Dispatcher cache availability


                                             Answer: B


http://www.examkill.com/ES0-002.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        4
                                            Question: 10.
How would an administrator make sure that all active dispatchers are available to an agent?
1. Use autodetect and only use discovered dispatchers
2. Use autodetect and retrieve complete dispatcher address list
3. Use dispatcher address list and only use discovered dispatchers
4. Use dispatcher address list and retrieve complete dispatcher address list after discovery

A. 1 and 2 only
B. 1 and 3 only
C. 2 and 4 only
D. 3 and 4 only


                                              Answer: C




http://www.examkill.com/ES0-002.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                  5
                        ES0-002                                        RES


RES Wisdom Series 4 Essentials Exam




       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/ES0-002.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 ES0-006      050-886                 050-720          050-704

 ES0-002      050-696                 050-691          050-694

 ES0-005      050-895                 050-894          050-686

 ES0-003      050-888                 050-877          050-701   www.examkill.com
 ES0-004      050-865                 050-864          050-690

 050-858      050-854                 050-832          050-684

 050-710      050-708                 050-707          050-695




 http://www.examkill.com/ES0-002.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:0
posted:4/26/2012
language:
pages:6