Docstoc

Designing Enterprise-level Networks

Document Sample
Designing Enterprise-level Networks Powered By Docstoc
					                                                                                                Huawei
                                         GB0-363




Designing Enterprise-level Networks

                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/GB0-363.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                             Question: 1
Which of the following descriptions about dynamic routing protocol is correct? ( )

A. The fundamentals of RIPng are the same as those of RIP, but RIPng speeds up convergence compared
with RIP.
B. The packet format of OSPFv3 is the same as that of OSPF, but OSPFv3 can support IPv6.
C. MBGP is the unique EGP routing protocol in the IPv6 network.
D. IS-IS supports multiple protocols so that it can support IPv6 without any modification.


                                              Answer: C


                                             Question: 2
We usually do not choose the equipment with key module redundancy to backup at the access layer. And
dual-uplink backup should be used instead of dual-system backup.

A. True
B. False


                                              Answer: A


                                             Question: 3
We usually choose the equipment with key module redundancy to backup at the convergence layer. Dual-
uplink backup and dual-system backup should be used. Ring topology can be adopted connecting the
convergence layer devices.

A. True
B. False


                                              Answer: A




http://www.examkill.com/GB0-363.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                  2
                                              Question: 4
The equipment with carrier-class reliability refers to the equipment that supports large capacity, non-stop
running, key module redundancy, and high stability.

A. True
B. False


                                               Answer: A


                                              Question: 5
VPNs that provide data encryption include IPSec VPN, SSL VPN, DVPN 1.0 and DVPN 2.0.

A. True
B. False


                                               Answer: B


                                              Question: 6
Which of the following descriptions about VPN is correct? ( )

A. VPN indicates that the user leases a line by itself and the line shall be secure and separated from the
public network completely and physically.
B. VPN refers to a temporary and secure connection established by the user over the public network.
C. VPN cannot provide information authentication or identity authentication.
D. VPN provides identity authentication only and does not offer data encryption.


                                               Answer: B




http://www.examkill.com/GB0-363.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                          3
                                             Question: 7
The security services in the Open System Interconnection security architecture include ( ) and anti-DoS.
1) Authentication 2) Access control 3) Data privacy service 4) Data integrity service

A. 1) and 2)
B. 1), 2) and 3)
C. 2) and 4)
D. 1), 2), 3) and 4)


                                              Answer: D


                                             Question: 8
During the IP address planning for an enterprise network, we should use the private addresses in principle.
In case of insufficiency of the private address space, we can use the public addresses as long as NAT is
applied for Internet access.

A. True
B. False


                                              Answer: B


                                             Question: 9
Which of the following should be taken into consideration during the IP planning? ( )

A. Uniqueness
B. Continuity
C. Expandability
D. Saving IP address


                                        Answer: A, B, C, D




http://www.examkill.com/GB0-363.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       4
                                             Question: 10
If the external path cost of the imported external route is comparable with the internal path cost of OSPF,
or the internal path cost of OSPF can influence the selection of the egresses to reach the external network,
the type of the imported external route should be set to Type 2.

A. True
B. False


                                               Answer: B




http://www.examkill.com/GB0-363.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                         5
                         GB0-363                                      Huawei


Designing Enterprise-level Networks




        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/GB0-363.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  SU0-123      GB0-360                 E20-022          E20-390

  SU0-111      SU0-121                 E20-017          EVP-100

  GB0-363      GB0-183                 E20-591          E20-598

  GB0-320      GB0-280                 E20-517          E20-021   www.examkill.com
  SU0-122      E20-816                 E20-501          E20-016

  SU0-211      EVP-101                 E20-465          E22-275

  GB0-180      E22-190                 E20-690          E20-329




  http://www.examkill.com/GB0-363.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:2
posted:4/26/2012
language:
pages:6