Designing Cisco Data Center Application Services

Document Sample
Designing Cisco Data Center Application Services Powered By Docstoc
					                                                                                                   Cisco
                                          642-972




Designing Cisco Data Center Application Services

                               Click the link below to buy full version as Low as $25

                                      http://www.examkill.com/642-972.html




        ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
        preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
        Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

        Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
        buy.

        Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
        complete course so that you pass final exam.

        Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
        providers in the same industry.

        Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
        including your credit card and other secret information.

        Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
        for all your questions/concerns about anything.




                                                                                         www.examkill.com
                                             Question: 1
Which two features of the Cisco ACE Module differentiate it from the Cisco ACE 4710 Appliance? (Choose
two.)

A. Dual network processors
B. HTTP compression coprocessor
C. Separate control and data planes
D. Hardware-based SSL coprocessor
E. Ethernet out-of-band communication channel


                                            Answer: A, E


                                             Question: 2
In which of these situations is the Cisco ACE feature for HTTP header rewrite useful?

A. You need to enable SSL client certificates
B. You need a backup server for fault tolerance
C. You need to change the Rserver that receives a session without reproxying the connections
D. You need to divert an unencrypted session to a server that listens only on an encrypted port



                                              Answer: D


                                             Question: 3
Why is WCCPv2 used in WAAS deployments?

A. To enable firewall transparency
B. To enable NetFlow data collection
C. To redirect traffic to a Cisco ACE Module
D. To intercept and redirect traffic to the WAE


                                              Answer: D




http://www.examkill.com/642-972.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     2
                                           Question: 4
Which Cisco ACE protocol communicates with the Cisco GSS to provide global load-balancing
functionality?

A. RHI
B. GSSP
C. SNMP
D. KAL-AP


                                            Answer: D


                                           Question: 5
When deploying Cisco GSS into an infrastructure supporting e-commerce, how can you ensure clients will
always be returned to the same site?

A. Make DNS sticky on the Cisco GSS
B. Use network proximity on the CSS
C. Use network proximity on the Cisco GSS
D. Make load balancing sticky on the Cisco ACE appliance


                                            Answer: A


                                           Question: 6
Which two of these are benefits of migrating from CSM to Cisco ACE? (Choose two.)

A. Virtualization
B. Server load balancing
C. Integration into MSFC IOS
D. Active-standby fault tolerance
E. Scalability with software licenses


                                          Answer: A, E




http://www.examkill.com/642-972.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                   3
                                             Question: 7
Given a design to load-balance a web application based on browser type, which type of decision will the
Cisco ACE appliance need to make?

A. A Layer 4 decision based on TCP port 80
B. A Layer 7 decision based on the HTTP request header field HOST
C. A Layer 7 decision based on the HTTP reply header field Browser_Type
D. A Layer 7 decision based on the HTTP request header field User_Agent
E. A Layer 7 decision based on the HTTP request header field Browser_Type


                                             Answer: D


                                             Question: 8
When a request for DNS name resolution is required in a DRP proximity implementation on the Cisco GSS,
what is the maximum number of zones allowed within a single Cisco GSS proximity environment?

A. 22
B. 32
C. 42
D. 50


                                              Answer: B




http://www.examkill.com/642-972.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       4
                                            Question: 9
When considering a Cisco ACE Module implementation, a site survey should first be taken to confirm
which two requirements? (Choose two.)

A. Cisco Catalyst 4500 Switch chassis with an open-fabric-enabled port Cisco Catalyst 4500 Series
Supervisor Engine 4 Cisco IOS Software Release 12.2(31)SGA or later
B. Cisco Catalyst 6509 Switch chassis with an open-fabric-enabled port Cisco Catalyst 6500 Series
Supervisor Engine 32 Cisco IOS Software Release 12.2(18)SXF4 or later
C. Cisco Catalyst 6709 Switch chassis with an open-fabric-enabled port Cisco Catalyst 6700 Series
Supervisor Engine 720 Cisco IOS Software Release 12.2(33)SXH or later
D. Cisco Catalyst 6506 Switch chassis with an open-fabric-enabled port Cisco Catalyst 6500 Series
Supervisor Engine 720 Cisco IOS Software Release 12.2(18)SXF4 or later
E. Cisco 7600 Switch chassis with an open-fabric-enabled port Cisco 7600 Series Supervisor Engine 720
Cisco 7600 Series Route Switch Processor 720 Cisco IOS Software Release 12.2(18)SXF4 or later


                                           Answer: D, E


                                           Question: 10
The Cisco GSS serves as an authoritative name server for one or more domains. When deploying it behind a
firewall, which three of these must be configured on the firewall to permit communication through to it?
(Choose three.)

A. DNS queries
B. CDP messages
C. Routing protocol updates
D. Other protocols (FTP, Telnet, SSH, SNMP)
E. Keepalive messages between the router and Cisco GSS
F. Keepalive protocols (KAL-AP, ICMP, HTTP, and user defined TCP Ports)


                                         Answer: A, D, F




http://www.examkill.com/642-972.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     5
                        642-972                                        Cisco

Designing Cisco Data Center Application Services




        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/642-972.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  650-667      650-663                 650-304          350-060

  642-995      650-196                 642-780          642-874

  642-994     650-665                  650-032          642-627

  650-179     650-395                  642-647          642-637
                                                                  www.examkill.com
  650-158     650-256                  642-457          650-042

  642-785     642-188                  650-473          640-893

  640-864     642-437                  642-263          642-992




  http://www.examkill.com/642-972.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:1
posted:4/26/2012
language:
pages:6