Docstoc

C-Series Servers for Engineer

Document Sample
C-Series Servers for Engineer Powered By Docstoc
					                                                                                                   Cisco
                                          650-286




C-Series Servers for Engineer

                               Click the link below to buy full version as Low as $25

                                      http://www.examkill.com/650-286.html




        ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
        preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
        Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

        Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
        buy.

        Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
        complete course so that you pass final exam.

        Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
        providers in the same industry.

        Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
        including your credit card and other secret information.

        Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
        for all your questions/concerns about anything.




                                                                                         www.examkill.com
                                              Question: 1
What is a feature of the Cisco UCS C-Series virtual interface card?

A. It provides the Cisco extended memory technology
B. It provides a flexible means of providing virtualization and policy compliance
C. It provides 10 Gigabit Ethernet capabilities
D. It provides a centralize point of management for the UCS solution.


                                               Answer: D


                                              Question: 2
When using CLI configuration commands on the Cisco UCS C-Series servers, why is it beneficial to commit
multiple commands together?

A. In ordre for commands to be implemented at various level of the CLI hierarchlry.
B. The commands are implemented in reverse order, making it obvious which command has failed by
determining which commands have been implemented.
C. To view failed commands in order via the CMC log.
D. If one command fails, the successful commands are still applied


                                               Answer: D


                                              Question: 3
Which of the Cisco partners offers lonix Control Center to automate discovery, monitoring, reporting,
planning, and provisioning of physical and virtual interfaces?

A. BMC Software
B. VMware
C. Microsoft
D. EMC


                                               Answer: D




http://www.examkill.com/650-286.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      2
                                             Question: 4
What is primary purpose of BMC?

A. Offering agent and agentless management
B. Providing out-of-band management
C. Controlling BIOS upgrading and downgrading
D. Controlling access to and integration of virtual media


                                              Answer: B


                                             Question: 5
Before replacing a power supply on a Cisco UCS C-Server, why is it vital to perform a graceful shutdown?

A. To allow the operating system to be managed remotely to place the operating system into main power
mode
B. To avoid data loss or damage to the operating system
C. To avoid data loss or damage to the operating system
D. To power down the operating system but allow the service processor and coling fans to continue to
operate


                                              Answer: D


                                             Question: 6
What are two features of the Cisco UCS C-Series servers that are not available in the Cisco ucs B-Series?
(Choose two)

A. Faster processor speeds
B. Visualization and unified fabric
C. Rack-mount form factor for customers who prefer that option
D. Higher intermalintermal storage with flexibility for growth


                                             Answer: C,D




http://www.examkill.com/650-286.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                         3
                                             Question: 7
In what way are converged network adapters an integral element of a unified fabric infrastructure?

A. They simultaneously send TCP/IP communications over multiple 1-Gbps connections
B. They support the 4-Gbps Fibre Channel connections use a PCLe interface to connect to the server.
C. They use multiple integrated ASICs to separately perform 10-Gb Ethement and Fibre Channel Funnction
D. They simultaneously send either FcoE ETCP/IP communications over a single 10-Gbps connection


                                             Answer: D


                                             Question: 8
How many Ethernet ports come standard on all Cisco UCS C-Series Rack-Mount servers?

A. Four
B. Three
C. One
D. Two


                                             Answer: D


                                             Question: 9
What commands, used to finalize a firmware upgrade via the CLI?

A. Save
B. Activate
C. Commit
D. Run


                                              Answer: B




http://www.examkill.com/650-286.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        4
                                           Question: 10
How do you activate new firmware on the Cisco USC C-series server?

A. It is activated by downloading the desire images from Cisco connection online and copying them to a
network server.
B. It is activated when firmware is installed on the server
C. It is activated by reinstalling the server operating system
D. It is activated by switching the server to the new firmware after a system reboot


                                             Answer: B




http://www.examkill.com/650-286.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     5
                        650-286                                        Cisco

C-Series Servers for Engineer




        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/650-286.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  650-667      650-663                 650-304          350-060

  642-995      650-196                 642-780          642-874

  642-994     650-665                  650-032          642-627

  650-179     650-395                  642-647          642-637
                                                                  www.examkill.com
  650-158     650-256                  642-457          650-042

  642-785     642-188                  650-473          640-893

  640-864     642-437                  642-263          642-992




  http://www.examkill.com/650-286.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:1
posted:4/25/2012
language:English
pages:6