Docstoc

CompTIA Network+ _2009 Edition_ Exam

Document Sample
CompTIA Network+ _2009 Edition_ Exam Powered By Docstoc
					                                                                                             CompTIA
                                         N10-004




CompTIA Network+ (2009 Edition) Exam

                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/N10-004.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                              Question: 1
In the OSI model, which of the following layers would be the cause of a session time-out while browsing the
web?

A. Layer 2
B. Layer 3
C. Layer 5
D. Layer 7



                                               Answer: C


                                              Question: 2
A network technician is installing a small wireless network. A requirement is that individual users must
authenticate using usernames and passwords. Which of the following technologies would support users
authenticating with encrypted usernames and passwords?

A. WPA TLS
B. WPA PEAP
C. 64-bit WEP
D. 128-bit WEP


                                               Answer: B


                                              Question: 3
Which of the following is a topology used in networks for its scalability?

A. Bus
B. Star
C. Mesh
D. Ring



                                               Answer: B




http://www.examkill.com/N10-004.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       2
                                            Question: 4
101. Which of the following cable types are the MOST widely used in a corporate gigabit network scheme?

A. CAT5
B. CAT6
C. CAT1
D. CAT3



                                             Answer: B


                                            Question: 5
A company needs the ability to run a network that can handle 30Mbps data transfer speeds but also needs
to keep the cost of installing the network down.Which of the following cable types would BEST meet the
companys needs?

A. CAT5e
B. CAT1
C. CAT6
D. CAT3


                                             Answer: A


                                            Question: 6
Which of the following devices will segment a network and help cut down on network congestion?

A. Gateway
B. Hub
C. Switch
D. Repeater


                                             Answer: C




http://www.examkill.com/N10-004.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     3
                                             Question: 7
A client wants to extend the range of their wireless network without running wires throughout the small
office. Which of the following could be implemented with the LEAST administrative effort?

A. Install an 802.11n router and change all NICS to match.
B. Install an additional router to help with congestion.
C. Install a WAP in the middle of the office.
D. Install a repeater at the end of the office.


                                              Answer: C


                                             Question: 8
A user has a small network of four computers that they want to connect to a single cable modem. Which of
the following devices would allow the user to do this?

A. Four port switch
B. Four port wireless router
C. Four port WAP
D. Four port hub


                                              Answer: B


                                             Question: 9
A network device that is used to connect multiple devices without segmenting a network is a:

A. hub.
B. router.
C. switch.
D. bridge.


                                              Answer: A




http://www.examkill.com/N10-004.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      4
                                           Question: 10
An RJ-11 connector is capable of having up to how many pins?

A. 2
B. 4
C. 6
D. 8

                                             Answer: C




http://www.examkill.com/N10-004.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper   5
                        N10-004
                                                                        CompTIA


CompTIA Network+ (2009 Edition) Exam




           Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/N10-004.html




 We also provide PDF Training Material for:


                          Hot Exam

 SK0-003        JK0-U31                   N10-005          TK0-201

 JK0-701        LX0-102                   SY0-301          FC0-101

 JK0-U21        N10-005                   JK0-U21          FC0-TS1

 LX0-101        JK0-019                   JK0-702          PD0-001   www.examkill.com
 N10-004        SG0-001                   FC0-201          BR0-002

 SY0-301        JK0-U11                   LX0-102          225-030

 JK0-U11        CL0-001                   BR0-001          LX0-101




 http://www.examkill.com/N10-004.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper               6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:1
posted:4/25/2012
language:
pages:6