Communication Server 1000 Rls.5.0 Applications Engineering

Document Sample
Communication Server 1000 Rls.5.0 Applications Engineering Powered By Docstoc
					                                                                                                 Nortel
                                         920-430




Communication Server 1000 Rls.5.0 Applications Engineering

                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/920-430.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                              Question: 1
A Communication Server 1000E Rls. 5.0 customer is planning to deploy a Wireless IP network with 150
WLAN 2212 telephones. What is required to enable all the telephones to make calls concurrently on their
WLAN system?

A. one WLAN IP Telephony Manager 2245
B. two WLAN IP Telephony Manager 2245s
C. three WLAN IP Telephony Manager 2245s
D. one WLAN IP Telephony Manager 2245 and one 2246 WLAN Application Gateway



                                                  Answer: C


                                              Question: 2
A Communication Server (CS) 1000E Rls. 5.0 customer is planning to deploy an 802.11 WLAN network to
increase employee productivity. The wireless telephones and the WLAN IP Telephony Manager 2245 will be
statically configured. In this configuration, which component is considered optional?

A. DHCP server
B. Syslog server
C. Line Telephony Proxy Server (LTPS)
D. Trivial File Transfer Protocol (TFTP) server



                                                  Answer: A


                                              Question: 3
A local hotel wants to provide Nortel Guest Services on all IP telephones in their 400-guest facility to allow
for scheduled broadcast alerts. What is required for this deployment?

A. IP Phone 2007 with IBM x306 server running XAS feature
B. IP Phone 2007 with Applications Gateway 1000/2000 Server
C. IP Phone 2004 with ISP 1100 Signaling Server running XAS feature
D. IP Phone 2001/1110 with ISP 1100 Signaling ServerApplications Gateway 1000/2000 Server



                                                  Answer: B


http://www.examkill.com/920-430.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                          2
                                              Question: 4
When planning the deployment of a new Communication Server (CS) 1000E Rls. 5.0, which rule is correct
when organizing the IP Address requirements for nodes?

A. TLAN addresses can be on a different subnet for a given node.
B. TLAN addresses must be on the same subnet as the system core ELAN.
C. ELAN addresses must be on the same subnet as the system core ELAN.
D. ELAN addresses for nodes may be on a different subnet from the system core ELAN.

                                               Answer: D


                                              Question: 5
A customer is planning to replace a legacy PBX with a new Communication Server (CS) 1000E (HA) system,
2000 IP telephones and IP Line Rls. 5.0. Their goal is to streamline communications management and
reduce facilities costs by using their established data network. What is true about IP Line Rls. 5.0?

A. ELAN node IP addresses must be on separate subnets.
B. Calls between IP telephones require a DSP port on the system Media Cards.
C. An IP User license is required for each IP telephone installed on the CS 1000.
D. IP Line Rls. 5.0 is supported on MGC DSP daughterboard(s) for redundancy.


                                               Answer: C


                                              Question: 6
A multi-site customer with a Meridian 1 and Communication Server (CS) 1000 network is planning to
deploy a new CS 1000E Standard Availability (SA) with 300 IP telephones and IP Line Rls. 5.0. They have
decided to use the new Media Card 32 Secure (MC32S) card. Which statement is true about the MC32S
card?

A. It encrypts Unistim from IP telephones.
B. It is not supported on a Media Gateway 1000E Expander.
C. It is plug-and-play, containing its full-software load on the compact flash card.
D. It enables SRTP to encrypt the IP media path to and from DSP channels on the MC32S.


                                               Answer: D




http://www.examkill.com/920-430.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      3
                                             Question: 7
A customer is planning to deploy IP Line Rls. 5.0 to process VoIP over their private data network. Which
component is required to successfully deploy IP Line Rls. 5.0?

A. a MGC card with DSP daughterboard(s)
B. a LINUX-based Signaling Server running TPS
C. Communication Server 1000 Rls. 4.5 or higher
D. a VxWorks-based Signaling Server running TPS


                                              Answer: D


                                             Question: 8
You are engineering the Converged Office application for a Communication Server (CS) 1000E Rls. 5.0 call
center customer with 100 agents who spend approximately 50% of their time on the telephone. How many
additional SIP trunks are needed to handle the traffic between the CS 1000E and the Live Communications
Server?

A. 20
B. 30
C. 40
D. 50


                                              Answer: D


                                             Question: 9
You are engineering a Converged Office solution for your customer. The customer has 50 Office
Communicator Soft Client users. Which licenses are required?

A. 75 AST licenses
B. 50 PCA licenses
C. 25 Personal Call Assistant (PCA) licenses
D. 25 Associated Set Assignment (AST) licenses


                                              Answer: B




http://www.examkill.com/920-430.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       4
                                            Question: 10
A Communication Server (CS) 1000E Rls. 5.0 customer is interested in merging their telephony capabilities
with the real-time multimedia communication and Remote Call Control (RCC) provided by Microsoft Live
Communication Server (LCS) 2005 and Office Communicator applications. They are planning to initially
deploy Converged Office for a small group of 20 employees, and then extend it to the rest of their 275 staff
members. Which two components are required in a basic configuration? (Choose two.)

A. Hardware IP Load Balancer
B. Nortel Multimedia Convergence Manager (MCM)
C. IBM x306M Server running Nortel Application Gateway 2000
D. Microsoft Live Communication Server (LCS) 2005 Standard Edition


                                            Answer: B, D




http://www.examkill.com/920-430.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        5
                        920-430                                       Nortel

Communication Server 1000 Rls.5.0 Applications Engineering




        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/920-430.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  920-159      920-196                 922-040          920-174

  920-173      920-254                 920-226          920-362

  920-192     920-482                  922-108          922-110

  920-241     920-341                  920-178          920-177
                                                                  www.examkill.com
  920-331     920-110                  920-176          920-129

  920-136     920-107                  920-159          920-808

  920-174     920-177                  920-174          920-338




  http://www.examkill.com/920-430.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:0
posted:4/25/2012
language:
pages:6