; CVE 2
Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out

CVE 2

VIEWS: 5 PAGES: 6

  • pg 1
									                                                                                              CompTIA
                                          1K0-002




CVE-2

                               Click the link below to buy full version as Low as $25

                                      http://www.examkill.com/1K0-002.html




        ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
        preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
        Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

        Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
        buy.

        Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
        complete course so that you pass final exam.

        Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
        providers in the same industry.

        Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
        including your credit card and other secret information.

        Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
        for all your questions/concerns about anything.




                                                                                         www.examkill.com
                                              Question: 1
Which supports animation of graphics on web?

A. GIF87A
B. GIF89A
C. jpeg
D. png


                                               Answer: B
GIF89A is the version of GIF that supports animated pictures.



                                              Question: 2
How are cookies stored?

A. Unencrypted text file on client
B. Unencrypted text file on server
C. Encrypted text file on client
D. Encrypted text file on server

                                               Answer: A
Cookies are saved as unencrypted text files on the client.



                                              Question: 3
How many 64 Kbps channels are in a ISDN?

A. 1
B. 2
C. 8
D. 12


                                               Answer: B
There are two 64-Kbps channels on a common, basic rate, ISDN connection.




http://www.examkill.com/000-000.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper              2
                                            Question: 4
Which one has speeds off 51.84Mbps?

A. T1
B. T3
C. OC1
D. OC3

                                             Answer: C
T1 supports 1.544Mbps, T3 supports 44.736Mbps, OC1 supports 51.8Mpbs, and OC3 supports 155.4Mbps.



                                            Question: 5
What uses vector graphics to display web images?

A. Flash
B. Shockwave
C. Real Media
D. QuickTime VR


                                             Answer: A
Flash uses vector graphics.



                                            Question: 6
You have a Remote access server (RAS) used by your colleagues working at home. You are concerned about
the security. What should you do to have a better security measure?

A. Installing firewall
B. Change password
C. Use SSL for the connection
D. Enable call back


                                             Answer: D
Callback can be used to only allow remote access from certain locations (telephone numbers).




http://www.examkill.com/000-000.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                  3
                                            Question: 7
What TCP/IP protocol can be used for directory access?

A. LDAP
B. HTTP
C. FTP
D. NNTP


                                             Answer: A
The Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) is used by directory servers.



                                            Question: 8
What UART chip is needed to provide a modem connection of 115200 bps?

A. 85.xx
B. 65.xx
C. 100.xx
D. 165.xx

                                             Answer: D
The UART 16650A, this most common UART now, or higher is needed to support transmission speeds of
115200 bps.



                                            Question: 9
Which executes on server side?

A. CGI
B. C++
C. Javascript
D. VBG


                                             Answer: A
CGI scripts are executed at the server.




http://www.examkill.com/000-000.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                4
                                        Question: 10
Which command checks the current open TCP/IP connections?

A. netstat
B. Ping
C. ipconfig
D. winipcfg


                                         Answer: A
Netstat provides statistics on the current open TCP/IP connection.
Ping just tests network connectivity.
IPConfig on Windows NT/2000/XP computers, and Winipcfg on Windows 9x computers, is used to view
and configure IP settings, not to check TCP/IP connections.




http://www.examkill.com/000-000.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                              5
                          1K0-002                                       CompTIA


CVE-2




           Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/1K0-002.html




 We also provide PDF Training Material for:


                          Hot Exam

 SK0-003        JK0-U31                   N10-005          TK0-201

 JK0-701        LX0-102                   SY0-301          FC0-101

 JK0-U21        N10-005                   JK0-U21          FC0-TS1

 LX0-101        JK0-019                   JK0-702          PD0-001   www.examkill.com
 N10-004        SG0-001                   FC0-201          BR0-002

 SY0-301        JK0-U11                   LX0-102          225-030

 JK0-U11        CL0-001                   BR0-001          LX0-101




 http://www.examkill.com/000-000.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper               6

								
To top
;