Cisco Digital Media System for Account Manager CDMS1 Cisco 650 026 Cisco Digital Media System for by NormaHVella

VIEWS: 16 PAGES: 6

									                                                                                                  Cisco
                                         650-026




Cisco Digital Media System for Account Manager(CDMS1)

                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/650-026.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                             Question: 1
Which Cisco DMS solution(s) can use hand held remote control to select content?

A. Digital Signage
B. Enterprise TV
C. Desktop Media
D. Cisco TV


                                              Answer: A


                                             Question: 2
The Cisco video portal does not support which feature below:

A. Advanced Player controls
B. Fully automated temperature settings
C. Slide Sync
D. User restricted content


                                              Answer: B


                                             Question: 3
Which is not a benefit of the Cisco Digital Media Player?

A. Security hardened device
B. Allows remote management of displays VIA RS-232
C. Low power consumption
D. It has a 3.4 year MTBF because of spinning components such as a hard drive and fan


                                              Answer: D




http://www.examkill.com/650-026.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                           2
                                            Question: 4
Which is not considered a business driver for DMS when targeting the Sports and Entertainment vertical?

A. Ultimate Fan experience
B. New catering options
C. Safety and security
D. New revenue streams

                                             Answer: B


                                            Question: 5
The Education vertical is adopting Cisco Digital Media System primary for which of the following
solution(s):

A. All of the above
B. Digital Signage
C. Desktop Video
D. Enterprise TV

                                             Answer: A


                                            Question: 6
For video to be stored on a DVD or Hard Drive the video must first be converted to what?

A. A Photo Emulsion.
B. A picture based flip file.
C. An Electronic Wave Form.
D. A Digital Format.


                                             Answer: C




http://www.examkill.com/650-026.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      3
                                              Question: 7
Which is not a function of Enterprise TV?

A. Video Programs on Demand
B. Remote control functionality
C. Live TV Channel Selection
D. Automatic Home and Garden Channel access

                                               Answer: D


                                              Question: 8
Which of the following is not considered a digital signage retail business driver?

A. Corporate communications
B. Promotion & brand awareness
C. Training & information sharing
D. Play Xbox 360


                                               Answer: D


                                              Question: 9
The Digital Media System ecosystem is a broad, varied, and dynamic group of partners who can help:

A. Enhance & Extend the DMS solution.
B. Grow DMS sales.
C. Increase customer satisfaction.
D. All of the above.

                                               Answer: D




http://www.examkill.com/650-026.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    4
                                             Question: 10
What statement is true about the difference between analog and digital video?

A. Only Analog video can be captured using photo emulsion.
B. Only Digital Video can be captured using photo emulsion.
C. Light is transformed into analog signals (electronic waveforms) and then captured as a series oil's and
O's to create digital video.
D. Analog and digital video use different film types for the capture and reproduction of video.


                                               Answer: C




http://www.examkill.com/650-026.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                         5
                       650-026                                        Cisco

Cisco Digital Media System for Account Manager(CDMS1)




       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/650-026.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 650-667      650-663                 650-304          350-060

 642-995      650-196                 642-780          642-874

 642-994     650-665                  650-032          642-627

 650-179     650-395                  642-647          642-637
                                                                 www.examkill.com
 650-158     650-256                  642-457          650-042

 642-785     642-188                  650-473          640-893

 640-864     642-437                  642-263          642-992




 http://www.examkill.com/650-026.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

								
To top