Certified UML Professional Fundamental

					                                                                                                  OMG
                                         UM0-100




Omg-Certified uml professional fundamental exam

                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                    http://www.examkill.com/UM0-100.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                                Question: 1
What does an association specify?

A. links between associated types
B. relationship among models
C. tuples that are not links
D. links between instances of untyped classes
E. links between instances of associated types


                                                 Answer: E


                                                Question: 2
What is true of an interaction?

A. An interaction always contains states and transitions.
B. An interaction can be used as types for ports.
C. An interaction is defined by a use case.
D. The semantics of an interaction are defined by event traces.


                                                 Answer: D


                                                Question: 3
What can be captured by use cases? (Choose two)

A. changes in state over time of the system
B. data and control flow of the system
C. user-interface specification of the system
D. requirements of the system
E. behaviors offered by the system


                                                Answer: D, E




http://www.examkill.com/UM0-100.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper     2
                                            Question: 4
What does the symbol in the exhibit represent in UML 2.0 activity diagrams?




A. control node
B. behavior
C. state
D. object node
E. activity
F. action


                                            Answer: D




http://www.examkill.com/UM0-100.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                 3
                                                Question: 5
Let us denote sending of p as !p and receiving p as ?p. Which trace defines the interaction N in the exhibit?




A. <!q, !p, ?p, ?q>
B. <!p, ?p, !q, ?q>
C. <!p, !q, ?q, ?p>
D. <!p, ?q, !q, ?p>


                                                 Answer: C


                                                Question: 6
What constraint applies to a stop in a UML interaction diagram?

A. No other event occurrences may appear below a stop on a given lifeline in a simple interaction.
B. If there is a stop on one lifeline, there should be stops on all other lifelines within an interaction.
C. Only one stop may occur in one interaction.
D. If one lifeline has a stop in one interaction, it should have stops in every interaction that it appears.


                                                Answer: A


http://www.examkill.com/UM0-100.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                             4
                                             Question: 7
Which arrowhead shows that the message represents an operation call, rather than a signal, in UML 2.0?




A. A
B. B
C. C
D. D


                                              Answer: A


                                             Question: 8
When a customer uses a service to order books, the service contacts a commercial credit card validation
service, an address verification service, and an internal client database. Assuming the Order Books process
is modeled as one use case at the system level, which actors would there be?

A. Customer, Client Database
B. Customer, Credit Card Validation Service, Address Verification Service, Client Database
C. Customer, Credit Card Validation Service
D. Customer
E. Customer, Credit Card Validation Service, Address Verification Service


                                              Answer: E




http://www.examkill.com/UM0-100.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        5
                                             Question: 9
Which element in the exhibit denote a lifeline?




A. b:C2
B. C1
C. q
D. p
E. M


                                              Answer: A




http://www.examkill.com/UM0-100.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper   6
                                           Question: 10
How many of the arrows in the exhibit must provide values before the round-cornered rectangle can start?




A. one
B. two
C. three
D. none


                                             Answer: C




http://www.examkill.com/UM0-100.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     7
                      UM0-100                                                  OMG


Omg-Certified uml professional fundamental exam




       Click the link below to buy full version as Low as $25

       http://www.examkill.com/UM0-100.html




 We also provide PDF Training Material for:


                      Hot Exam

 OMG-OCUP-200        050-886                   050-720          050-704

 OMG-OCEB-B200       050-696                   050-691          050-694

 UM0-411              OMG-OCUP-100             050-894          050-686

 UM0-300              UM0-401                  050-877          050-701   www.examkill.com
 OMG-OCUP-300        UM0-200                   050-864          050-690

 OMG-OCEB-F100        050-854                  050-832          050-684

 UM0-100              050-708                  050-707          050-695




 http://www.examkill.com/UM0-100.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                    8

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:18
posted:4/25/2012
language:English
pages:8