Docstoc

BusinessObjects_TM_ Enterprise Certified Professional XI - Level Two ok

Document Sample
BusinessObjects_TM_ Enterprise Certified Professional XI - Level Two  ok Powered By Docstoc
					                                                                                        Business Object
                                          SABE301




BusinessObjects(TM) Enterprise CertifiedProfessional XI - Level Two

                               Click the link below to buy full version as Low as $25

                                      http://www.examkill.com/SABE301.html




        ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
        preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
        Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

        Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
        buy.

        Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
        complete course so that you pass final exam.

        Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
        providers in the same industry.

        Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
        including your credit card and other secret information.

        Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
        for all your questions/concerns about anything.




                                                                                         www.examkill.com
                                             Question: 1.
Which Crystal Reports Page Server setting should you use to prevent users from running on-demand
reports containing queries that return excessively large record sets?

A. SQuestionL_MAX_ROWS
B. Limit SQuestionL Cursor Fetch Size
C. Preview Sample Data
D. Database Records to Read When Previewing or Refreshing a Report

                                              Answer: D


                                             Question: 2.
You’re currently run you BusinessObjects Enterprise system on multiple servers. You want to add another
Crystal Reports Job Server service to the machine running the Crystal Reports Job Server service. Using the
Add Server Wizard in the Central Configuration Manager, which three tasks must you perform? (Choose
three.)

A. Synchronize the server
B. Start the server
C. Create the server
D. Enable the server


                                          Answer: B, C, D


                                             Question: 3.
When a scheduled Crystal Report runs successfully, which server notifies the Central Management Server
(CMS) of the instance status?

A. Crystal Reports Page Server
B. Output File Repository Server
C. Crystal Reports Job Server
D. Web Application Server


                                              Answer: C




http://www.examkill.com/SABE301.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       2
                                             Question: 4.
Which three statements describe the role of the Web Intelligence Report Server? (Choose three.)

A. Fulfills on demand Web Intelligence report requests
B. Updates the Central Management Server (CMS) with instance status
C. Processes scheduled Web Intelligence report requests
D. Creates report instances for Web Intelligence report reports

                                          Answer: A, C, D


                                             Question: 5.
Which two statements describe situations that will benefit from using server groups? (Choose two.)

A. You intend to cluster the Central Management Server (CMS).
B. Datasources are located in geographically dispersed locations.
C. Some processing servers are configured for specific databases.
D. You are using a web farm.


                                            Answer: B, C


                                             Question: 6.
When you install BusinessObjects Enterprise, what is the minimum disk space required for the drive
holding the TEMP directory?

A. 100 MB
B. 500 MB
C. 700 MB
D. 1000 MB


                                              Answer: C




http://www.examkill.com/SABE301.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        3
                                             Question: 7.
What is a requirement for a client running the Central Management Console?

A. The Publishing Wizard must be installed
B. All BusinessObjects Enterprise servers must be installed
C. Network connectivity to the Central Management Server (CMS)
D. Network connectivity to the Production Database

                                              Answer: C


                                             Question: 8.
Where do you configure the BusinessObjects Enterprise Web Component Adapter (WCA)?
(Choose two.)

A. wcaconfig.ini file in the InfoView directory
B. web.config file in the WebContent directory
C. Central Configuration Manager
D. Central Management Console

                                            Answer: A, B


                                             Question: 9.
When you install BusinessObjects Enterprise, a number of options are available from the initial Install type
screen. Select three of the options that appear on this screen. (Choose three.)

A. Expand
B. New
C. Custom
D. Silent Installation


                                          Answer: A, B, C




http://www.examkill.com/SABE301.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        4
                                           Question: 10.
When does Crystal Reports communicate with the Business Objects Enterprise infrastructure?

A. When opening a report from the Enterprise folders
B. When opening a successful report instance sent as an email attachment by the Crystal
Reports Job Server
C. When importing a Crystal Reports from the Input File Repository Server (FRS)
D. When scheduling a Crystal Reports from the Central Management Console (CMC)


                                             Answer: A




http://www.examkill.com/SABE301.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                5
                       SABE301                                    Business Object


BusinessObjects(TM) Enterprise CertifiedProfessional XI - Level Two




        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/SABE301.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  BCX-231      BCP-520                 BCP-221          ST0-096

  BCP-421      BCP-420                 BCP-220          ST0-12W

  BCP-620      BCP-222                 BCP-610          ST0-29B

  BCP-223      BCP-810                 ST0-12X          250-308   www.examkill.com
  BCX-812      BCP-411                 ST0-91X          ST0-086

  BCP-611      BCP-621                 250-401          ST0-099

  BCP-811      BCP-710                 ST0-097          ST0-270




  http://www.examkill.com/SABE301.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:1
posted:4/25/2012
language:
pages:6