3G Radio Network Planning

Document Sample
3G Radio Network Planning Powered By Docstoc
					                                                                                                 Nokia
                                         NQ0-231




3G Radio Network Planning

                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/NQ0-231.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                           Question: 1
What type of analysis would NOT normally be completed when optimising PS data services?

A. Evaluating traffic volume thresholds.
B. Evaluating UE transmit power thresholds.
C. Evaluating downlink transmit power thresholds.
D. Evaluating the delay for the CELLFACH to CELLDCH transition.


                                            Answer: B


                                           Question: 2
Which RLC mode should be used for NRT traffic?

A. AM.
B. UM.
C. TrM.
D. FM.


                                            Answer: A


                                           Question: 3
How is the SHO area optimised?

A. By adding neighbours for Inter-system handovers.
B. By fine-tuning the HC and PC control parameters.
C. By increasing the TX Power and LNA gain.
D. By adjusting cell dominance areas.


                                            Answer: D




http://www.examkill.com/NQ0-231.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                             2
                                            Question: 4
What is the CORRECT order of the major phases in the ISHO process?

A. Compressed mode, event or periodical measurement reporting, threshold comparison.
B. Event or periodical measurement reporting, compressed mode, threshold comparison.
C. Initial triggering, compressed mode, event measurement reporting, threshold comparison.
D. Initial triggering, compressed mode, periodical measurement reporting, threshold comparison.


                                            Answer: D


                                            Question: 5
The Dedicated Traffic Channel (DTCH):

A. is a point to multipoint channel.
B. exists only in uplink.
C. exists only in downlink.
D. is used to transfer user information.


                                            Answer: D


                                            Question: 6
The GSM - WCDMA handover process for voice, from measurements triggering to complete handover,
takes:

A. 7-10 seconds.
B. 0.02-0.04 of a second.
C. 2-5 seconds.
D. 0.2-0.4 of a second.


                                             Answer: C




http://www.examkill.com/NQ0-231.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     3
                                           Question: 7
When applying the free space propagation loss formula both for GSM900 and WCDMA, what
APPROXIMATELY is the propagation loss difference between the systems, if the distance from the BTS is
1500 meters? (Use frequency 2100 MHz for WCDM
A.)

A. 5.5 dB.
B. 7.4 dB.
C. 1.3 dB.
D. 13.4 dB.


                                            Answer: B


                                           Question: 8
Pilot pollution can be observed from:

A. nodeB TX and RX statistics from OSS.
B. field measurements.
C. nodeB statistics from Iub.
D. RNC handover statistics.


                                            Answer: B


                                           Question: 9
What is the CORRECT coding sequence in a DL transmission?

A. First channalisation then scrambling.
B. First scrambling then rate matching.
C. First scrambling then channalisation.
D. First scrambling then convolutional.


                                            Answer: A




http://www.examkill.com/NQ0-231.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                   4
                                          Question: 10
Which one of the following parameters does NOT have an influence on UL traffic capacity?

A. RACH process.
B. Power control algorithm.
C. Active set size.
D. S-criteria.


                                            Answer: D




http://www.examkill.com/NQ0-231.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                              5
                        NQ0-231                                       Nokia


3G Radio Network Planning




       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/NQ0-231.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 NO0-002      E22-220                 E20-022          E20-390

 NQ0-231      E22-315                 E20-017          EVP-100

 E20-594      E20-475                 E20-591          E20-598

 E22-192      E20-324                 E20-517          E20-021   www.examkill.com
 E20-335      E20-816                 E20-501          E20-016

 E20-018      EVP-101                 E20-465          E22-275

 E20-515      E22-190                 E20-690          E20-329




 http://www.examkill.com/NQ0-231.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:25
posted:4/25/2012
language:English
pages:6