Docstoc

Wide Area Application Services for Account Managers

Document Sample
Wide Area Application Services for Account Managers Powered By Docstoc
					646-656
Wide Area Application Services for Account Managers
          ↘
          http://www.testsexpert.com/646-656.html
Question: 1
In which two ways does data center and branch consolidation increase ROI? (Choose two.)

A. faster application deployment
B. reduced IT overhead
C. reduced business applications
D. no need for data protection compliance
E. limited access to centralized applications




                                                                            Answer: A, B


Question: 2
Which of these is a facet of Cisco WAAS transparency?

A. server transparency
B. linecard transparency
C. client transpareny
D. appliance transparency




                                                                              Answer: C


Question: 3
Which decision maker influences the most buying decisions as it pertains to performance and
security?

A. director IT
B. applications manager
C. network operations manager
D. storage administrator




                                                                              Answer: A


                             www.testsexpert.com
                                                                                              2
Question: 4
How could you position Cisco ACE as a solution for customers who are expanding their data centers?

A. Virtual partitions enable data center upgrade solutions for 4, 8, or 16 Gb/s of throughput.
B. Virtual partitions enable proxy server deployment, reducing the time to market for customer
solutions.
C. Virtual partitions enable new load-balanced services without the need for additional hardware.
D. Virtual partitions enable data center expansion using an end-to-end redundant solution of
appliances.




                                                                                Answer: C


Question: 5
What should your response be to a customer complaint that Cisco WAAS will require increased
bandwidth?

A. You are not carefully managing your bandwidth utilization, which can cost you even more.
B. There are certain bandwidth constraints that Cisco WAAS can help you overcome.
C. Cisco WAAS will reduce costs by reducing, deferring, or eliminating the need for WAN bandwidth
upgrades.
D. Bandwidth upgrades will only be required to deliver live video to the branch office.




                                                                                Answer: C


Question: 6
Why is Cisco WAAS a more reliable deployment for enterprise applications that its competitors?

A. Cisco works with major application vendors to certify that Cisco WAAS optimizes their
applications.
B. There are no escalation support contracts.
C. Management of branch office resources is simplified.
D. Windows services can be deployed to remote offices in some cases.




                                                                               Answer: A


                            www.testsexpert.com
                                                                                                     3
Question: 7
Which three network technologies complement a Cisco WAAS deployment? (Choose three.)

A. NBAR
B. RBAC
C. BGP
D. QoS
E. ACLs
F. EIGRP




                                                                            Answer: A, D, E


Question: 8
How is disaster recovery and business continuity maintained via the data center solution?

A. Components work together to increase availability.
B. Security is integrated in every part of the data center.
C. Management is more efficient.
D. Data is replicated in remote sites.




                                                                               Answer: D


Question: 9
The Cisco Central Manager GUI allows administrators to perform which three actions or sets of
actions? (Choose three.)

A. view reports detailing the effectiveness of acceleration
B. set up and distribute print drivers
C. prioritize network traffic through the WAE
D. correlate security alerts that reach the LAN
E. accelerate CIFS traffic with the assistance of QoS
F. create, edit, and delete application policies


                                                                            Answer: A, B, F




                             www.testsexpert.com
                                                                                                4
Question: 10
Which of these is a Layer 4 WAN optimization component?

A. DCE
B. TSO
C. DRE
D. DWE




                                                          Answer: C




                          www.testsexpert.com
                                                                      5
You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading
experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only
question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative
material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP,
IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft      HP          IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS          AIS        Lotus     CS4          A+   11g DBA
 CCNP      MCSE         APC      WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP        APS        Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS         ASE          SOA      CS5     Network+ OCA 9i
 CCVP      MCPD         CSA        Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD         MASE       Rational Captivate    iNet+  9i Forms
  CXFF     MCAS         APP         Tivoli    Flex    Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA         CSD       IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA         CSE      IBM XML     MX7         HTI+  PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                                Join Us at

                   Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                   FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                   6

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Tags:
Stats:
views:2
posted:4/21/2012
language:
pages:6