Sun Certified Business Component Developer for the Java 2 Platform_ Enterprise Edition 1.3

Document Sample
Sun Certified Business Component Developer for the Java 2 Platform_ Enterprise Edition 1.3 Powered By Docstoc
					310-090
Sun Certified Business Component Developer for the Java 2
Platform, Enterprise Edition 1.3
         ↘
         http://www.testsexpert.com/310-090.html
Question: 1.

Which two must be in an ejb-jar file, either by inclusion of reference? (Choose two.)


A. an enterprise archive(.ear)file
B. a deployment descriptor in the format defined by the EJB 2.0 specification
C. the class files for the classes that implement the home and remote interfaces.
D. The class files for the interfaces and super interfaces used by the bean, except J2SE or J2EE
   interfaces
E. The class files for the stub classes of the EJBHome and EJOBject interfaces, if remote
   interfaces are deployed for the bean




                                                                                Answer: B, D



Question: 2.

Exhibit: *MISSING*
All beans involved use container-managed transactions and all methods are marked as Required. At
runtime, methodB is unable to communicate with its resource and calls the setRollback Only
method.
What is the result?

A. JMS message redelivery semantics will apply.
B. The rollback will propagate to the sender of the massage.
C. The bean’s onMassage method will reattempt the sequence.
D. Transactions started by the onMassage method will always commit.


                                                                                  Answer: A


Question: 3.

Which exception can be thrown by the findByPrimaryKey method of a remotely called
entity bean using container-managed persistence?


A. Required
B. Supports
C. Mandatory
D. RequiresNew


                             www.testsexpert.com
                                                                                                   2
                                                                               Answer: C



Question: 4.

Which exception can be thrown by the findByPRkimaryKey method of a remotely called entity bean
using container-managed persistence?


A. javax.ejb.EJBException
B. javax.ejb.DuplicateKeyException
C. javax.ejb.NoSuchEntityException
D. javax.ejb.ObjectNOtFoundException


                                                                               Answer: D



Question: 5.

Given:
8. <session>
9. <resource-ref>
10.
11. <resource-ref>
12. <session>
Which two elements must be included in the <resource-ref> tag? (Choose two.)


A. <res-type>
B. <res-ref-name>
C. resource-env-ref>
D. <environment-resource>




                                                                           Answer: AB



Question: 6.

Which is a Bean Provider’s security-related responsibility?


                            www.testsexpert.com
                                                                                                 3
A. assigns principals to roles in the application server
B. declares the role-link element in the deplodyment descriptor
C. declares the security-role client in the deployment descriptor
D. declares the security-role-ref element in the deployment descriptor




                                                                              Answer: D



Question: 7.

Which two statements about a client’s to a reference to a session bean’s remote home interface are
true? (Choose two.)


A. The reference can be passed as a methods argument.
B. The reference provides the client with the IP address of the bean instance.
C. The reference provides the client with access to a least one create method.
D. A new home reference must be obtained for each new reference ot remote component
   interface.




                                                                             Answer: AC



Question: 8.

Which method form javax.ejb.EJBContext returns an object that allows a Bean provider to
demarcate transactions?


A. begin()
B. get.AutoCommity()
C. getTransaction()
D. begin Transaction()
E. getUserTransaction()




                                                                              Answer: E



                            www.testsexpert.com
                                                                                                     4
Question: 9.

Which statement is true about a session bean’s lifecycle?


A. Session beans cannot receive re-entrant loopback calls.
B. A stateless session bean’s home interface can have overloaded create methods.
C. Stateless session beans can implement javax.cjb.SessionSynchyronization.
D. The EJB 2.0 container can make concurrent calls to any stateful session beend instance.




                                                                                Answer: A



Question: 10.

Which method can b found in BOTH the EJBHome and EJBLocalHome interface?


A. getHOmeHandle()
B. getEJBMetaData()
C. remover(Handle handle)
D. remove(Object primaryKey)




                                                                                Answer: D




                            www.testsexpert.com
                                                                                             5
 You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading
experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only
question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative
material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP,
IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft      HP          IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS          AIS        Lotus     CS4          A+   11g DBA
 CCNP      MCSE         APC      WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP        APS        Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS          ASE         SOA      CS5     Network+ OCA 9i
  CCVP     MCPD         CSA        Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD         MASE       Rational Captivate    iNet+  9i Forms
  CXFF     MCAS         APP         Tivoli    Flex    Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA         CSD       IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA         CSE      IBM XML     MX7         HTI+  PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                                Join Us at

                   Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                   FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                   6

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Tags:
Stats:
views:3
posted:4/21/2012
language:
pages:6