Docstoc

Strata Fundamentals of Technology

Document Sample
Strata Fundamentals of Technology Powered By Docstoc
					FC0-U21
Strata Fundamentals of Technology
         ↘
         http://www.testsexpert.com/FC0-U21.html
Question: 1

Which of the following is NOT a parallel port mode?

A. EPP/ECP
B. ECP
C. EPS
D. EPP


                                                             Answer: C



Question: 2

Which of the following expansion buses is used in Laptops?

A. PCI
B. PCMCIA
C. MCA
D. ISA


                                                             Answer: B



Question: 3

Which of the following PC components has an air filter?

A. Processor
B. LAN Card
C. RAM
D. HDD


                                                             Answer: D




                           www.testsexpert.com
                                                                         2
Question: 4

Which of the following is the process of bypassing the CPU?

A. Caching
B. DMA
C. Spoofing
D. Spooling


                                                                             Answer: B


Question: 5


Which of the following components of a laptop is NOT upgradeable?

A. RAM
B. NIC
C. Hard disk
D. Motherboard


                                                                             Answer: D



Question: 6

Which of the following types of formatting can only be done by the manufacturer?

A. Quick formatting
B. High-level formatting
C. Low-level formatting
D. Initial-level formatting


                                                                             Answer: C




                              www.testsexpert.com
                                                                                         3
Question: 7

What amount of data can a sector hold?

A. 1000 bytes
B. 512 bytes
C. 625 bytes
D. 1024 bytes


                                                            Answer: B



Question: 8

Which of the following PC components has an air filter?

A. RAM
B. HDD
C. CD-ROM
D. CPU


                                                            Answer: B



Question: 9

Which of the following is NOT an analog display standard?

A. VGA
B. DVI
C. CGA
D. SVGA


                                                            Answer: B




                           www.testsexpert.com
                                                                        4
Question: 10

What is the maximum data transfer rate supported by IEEE 1394b port?

A. 256 Kbps
B. 800 Mbps
C. 256 Mbps
D. 400 Mbps


                                                                       Answer: B




                          www.testsexpert.com
                                                                                   5
You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry
leading experts according to the real exam scenario. At the moment we
provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not
find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco,
Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many
more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft     HP          IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS         AIS        Lotus     CS4          A+   11g DBA
 CCNP      MCSE        APC      WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP       APS        Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS         ASE         SOA      CS5     Network+ OCA 9i
  CCVP     MCPD        CSA        Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD        MASE       Rational Captivate    iNet+  9i Forms
  CXFF     MCAS        APP         Tivoli    Flex    Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA        CSD       IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA        CSE      IBM XML     MX7         HTI+  PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                               Join Us at

                  Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                  FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                 6

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Tags:
Stats:
views:0
posted:4/21/2012
language:
pages:6