SMB Solutions for Engineers by HowardPWarburton

VIEWS: 2 PAGES: 6

									 
     
                    
                    


                    



                                                    
     
     
    650‐195                  
            SMB Solutions for Engineers
                             
                   http://www.testsexpert.com/650-195.html


                                 
     

                                     
 




    Question: 1

    Which two wireless devices acts as a communication connection between the client and WLAN? (Choose
    two.)

    A. wireless adaptor
    B. access point
    C. antenna
    D. bridge
    E. Layer 3 switch

                                                                                      Answer: A,C


    Question: 2

    Which three platforms does Cisco Configuration Assistant support for multi-site use? (Choose three.)

    A. ISR 800 Series
    B. Cisco SA 520
    C. Cisco Unified Communications 520
    D. Cisco ASA 5505
    E. Cisco SR 520-T1
    F. Cisco Unified Communications 540

                                                                                    Answer: A,B,C


    Question: 3

    Which three WAN technologies does the Cisco SR 500 Family support? (Choose three.)

    A. Fast Ethernet
    B. Fibre Channel
    C. IPv6
    D. T1
    E. ADSL
    F. SIP trunking

                                                                                    Answer: A,D,E




                                 www.testsexpert.com
                                                                                                               2
                                                                                                            
 




    Question: 4

    Which two Cisco Partner Development Funds tracks are available for SMB Specialized and Express
    Foundation Specialized partners? (Choose two.)

    A. Commercial PDF EUC
    B. PDF Pro Basic
    C. PDF Cash Back
    D. Commercial PDF BE
    E. PDF Core

                                                                                    Answer: A,D


    Question: 5

    Which three deployment scenarios does Cisco Configuration Assistant support? (Choose three.)

    A. Cisco Unified Communications 500 to Cisco Unified Communications Manager SIP trunk
    B. Cisco SR 500 teleworker with Cisco Unified Communications 500 as VPN server
    C. Cisco SR 500 in secure router mode, acting as a front end for Cisco Unified Communications 500
    D. redundant Cisco Unified Communications 500 with primary-to-backup failover
    E. multi-site VPN with Cisco Unified Communications 500 platforms

                                                                                  Answer: A,B,C


    Question: 6

    Wireless components must work together for interoperability and performance. Which standard has
    specifications that are 2,4 GHz, 54 Mb/s, and a range of 150 feet?

    A. 802.11a
    B. 802.11n
    C.802.11g
    D. 802.11b

                                                                                     Answer: C




                                www.testsexpert.com
                                                                                                            3
                                                                                                         
 




    Question: 7

    What is an important difference between the Cisco Small Business Support Center and the Cisco Small
    Business Support Community?

    A. access by partners and customers
    B. fast access to technical information
    C. telephone support during business hours
    D. real-time collaboration




                                                                                       Answer: A


    Question: 8

    What are three features that are included with the purchase of a Cisco SA 520? (Choose two.)

    A. VPN capabilities
    B. Cisco Small Business Pro Service
    C. DMZ
    D. business-grade firewall
    E. Cisco Intrusion Prevention System
    F. ProtectLink Gateway

                                                                                    Answer: A,C,D


    Question: 9

    What statement is true of how a customer acquires Intrusion Prevention and Content Security services in a
    Cisco security solution?

    A. The Cisco security portfolio includes a third-party IPS.
    B. A hardware module addition is required on the ASA 5510/5520.
    C. They are bundled on the ASA 5505.
    D. A hardware module addition is required on the ISR platforms.

                                                                                        Answer: B




                                 www.testsexpert.com
                                                                                                                4
                                                                                                           
 




    Question: 10

    If a small business customer wants to install a Cisco network-attached storage solution that provides a 2-
    Gigabit Ethernet interface and allows up to 16 FTP users, which model would suggest?

    A. NSS4000
    B. NSS3000
    C. NSS6000
    D. NSS2000

                                                                                          Answer: A
      

      

     
     
     




                                  www.testsexpert.com
                                                                                                                 5
                                                                                                              
 




     
    You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with 
    answers on the web because it provides real exams preparation environment. 
    Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry 
    leading experts according to the real exam scenario. At the moment we  
    provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not 
    find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco,  
    Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more. 
     
     
     
     
                  We also provide PDF Training Material for:
     
         Cisco    Microsoft      HP         IBM     Adobe    Comptia  Oracle
        CCNA       MCTS          AIS       Lotus     CS4          A+   11g DBA
        CCNP       MCSE         APC     WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
         CCIP      MCITP        APS       Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
         CCIE       MBS          ASE        SOA      CS5     Network+ OCA 9i
         CCVP      MCPD         CSA       Storage    CS2       Linux+     11i
         CCSP      MCAD         MASE      Rational Captivate    iNet+  9i Forms
         CXFF      MCAS         APP        Tivoli    Flex    Project+ Weblogic
        CCENT      MCSA         CSD      IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
        CCDE       MCDBA         CSE     IBM XML     MX7         HTI+  PTADCE
     
                    We provide latest exams preparation material only. 
                                             

                        Contact US at: support@testsexpert.com


                                       Join Us at

                          Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                          FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                               www.testsexpert.com
                                                                                         6
                                                                                    

								
To top