Docstoc

Selling HP Converged Infrastruture Solutions

Document Sample
Selling HP Converged Infrastruture Solutions Powered By Docstoc
					HP2-E39
HP Visual Collaboration Technical
       ↘
       http://www.testsexpert.com/HP2-E39.html
Question: 1

Which business benefit will your customers realize by using HP Smart Grid technology?

A. Customers can run multiple protocols and make changes without having to bring down their
servers.
B. Customers can use the same architecture to run and manage multiple workloads across servers,
storage and networking.
C. Customers can extend the life of their data centers while using much less power and cooling.
D. Customers can decrease the time-to-delivery of technology services from months to hours.


                                                                                Answer: C



Question: 2

If your customer needs to improve connectivity and bandwidth allocation online, which HP
technology would you recommend?

A. HP Virtual Request Pools
B. HP Matrix Operating Environment
C. HP Data Center Smart Grid
D. HP FlexFabric Network


                                                                                Answer: D


Question: 3

What is the benefit to both you and your customer of using the Converged Infrastructure Maturity
Model (CI-MM)?

A. It gives the customer access to an exclusive set of benchmarks and best practices of their
competitors derived from primary research conducted by the HP Sales and Marketing Division.
B. It allows you to identify key pain points and top IT infrastructure gaps, enabling you to build an
actionable plan toward a Converged Infrastructure.
C. It provides video demonstrations that outline specific customer benefits that can be derived when
the solution is deployed in an actual customer environment.
D. It is a self-assessment tool that the customer can use as a replacement for extensive consulting
engagements.


                            www.testsexpert.com
                                                                                                        2
                                                                             Answer: B



Question: 4

Arrange the boxes in order to build the CI-MM five stages of maturity.




                                                                         Answer: <map><m
                                                                          x1="4" x2="128"
                                                                         y1="241" y2="279"
                                                                         ss="0" a="0" /><m
                                                                         x1="133" x2="260"
                                                                         y1="243" y2="274"
                                                                         ss="0" a="0" /><m
                                                                         x1="267" x2="391"
                                                                         y1="243" y2="274"
                                                                         ss="0" a="0" /><m
                                                                         x1="398" x2="523"
                                                                         y1="242" y2="273"
                                                                         ss="0" a="0" /><m


                            www.testsexpert.com
                                                                                             3
                                                                          x1="529" x2="657"
                                                                          y1="242" y2="275"
                                                                          ss="0" a="0" /><m
                                                                          x1="341" x2="464"
                                                                             y1="4" y2="38"
                                                                          ss="1" a="0" /><m
                                                                          x1="341" x2="465"
                                                                            y1="51" y2="82"
                                                                          ss="1" a="0" /><m
                                                                          x1="339" x2="464"
                                                                           y1="95" y2="131"
                                                                          ss="1" a="0" /><m
                                                                          x1="340" x2="466"
                                                                          y1="144" y2="173"
                                                                          ss="1" a="0" /><m
                                                                          x1="339" x2="465"
                                                                          y1="191" y2="222"
                                                                           ss="1" a="0" /><c
                                                                          start="3" stop="4"
                                                                              /><c start="1"
                                                                              stop="3" /><c
                                                                          start="0" stop="2"
                                                                              /><c start="2"
                                                                              stop="1" /><c
                                                                          start="4" stop="0"
                                                                                /></map>
Stage1: Compartmentalized/Legacy
Stage 2: Standardized
Stage 3: Optimized
Stage 4: Service-Oriented
Stage 5: Adaptively Sourced and Shared infrastructure




Question: 5

The Converged Infrastructure Maturity Model process helps to evaluate your customer's IT
organization by investigating the resources used to plan, manage, and improve the delivery of IT
services to their business. Which domain is this?




                            www.testsexpert.com
                                                                                                   4
A. Technology and Architecture
B. Culture and Staff
C. Demand, Supply and IT Governance
D. Management Tools and Processes


                                                                                Answer: A



Question: 6

Which HP array is well known for reducing storage administration time by 90%?

A. P9500 Disk Array
B. 3PAR Storage
C. Enterprise Virtual Array
D. P4000SAN


                                                                                Answer: B



Question: 7

Once the customer understands the potential impact of HP Converged Infrastructure, which HP
Network service would be the most appropriate for helping the customer build a strategy and a
business case for adopting Converged Infrastructure?

A. Business Benefits Roadmap
B. Visioning Workshop
C. Assessment Service
D. Packaged Implementation


                                                                                Answer: C




                              www.testsexpert.com
                                                                                                5
Question: 8

As part of the fundamental set of solutions for HP Instant-On Enterprise, which solution will help
customers rethink how their company's data is gathered, stored and used?

A. information Optimization
B. Application Transformation
C. Converged Infrastructure
D. Enterprise Security


                                                                                 Answer: A


Question: 9

HP's StoreOnce D2D backup system offers which significant advantages over traditional tape
solutions? (Select two.)

A. Acts as a long term archive for infrequently accessed data
B. Offers huge savings in tape media and tape drive costs
C. Allows media to be moved offsite to 3rd party service providers
D. Provides faster backup and recovery windows
E. Provides job security for back-up administrators.


                                                                                Answer: B, D


Question: 10

What is the biggest difference between HP Critical Advantage and HP Proactive Select?

A. Critical Advantage includes hardware and software, while Proactive Select only includes
hardware.
B. Critical Advantage is integrated with Mission-Critical Partnership, while Proactive Select is not.
C. Critical Advantage includes reactive support, while Proactive Select does not.
D. Proactive Select includes 24x7 Access to HP technical experts, while Critical Advantage does not.


                                                                                  Answer: B




                            www.testsexpert.com
                                                                                                        6
You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry
leading experts according to the real exam scenario. At the moment we
provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not
find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco,
Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many
more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft     HP          IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS         AIS        Lotus     CS4          A+   11g DBA
 CCNP      MCSE        APC      WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP       APS        Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS        ASE          SOA      CS5     Network+ OCA 9i
 CCVP      MCPD        CSA        Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD        MASE       Rational Captivate    iNet+  9i Forms
  CXFF     MCAS        APP         Tivoli    Flex    Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA        CSD       IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA        CSE      IBM XML     MX7         HTI+  PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                               Join Us at

                  Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                  FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                 7

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Tags:
Stats:
views:1
posted:4/21/2012
language:
pages:7