Docstoc

powerbuilder 10 0 professional exam

Document Sample
powerbuilder 10 0 professional exam Powered By Docstoc
					510-309
powerbuilder 10.0 professional exam
         ↘
         http://www.testsexpert.com/510-309.html
Question: 1

Which function or statement could be used to dynamically add a user defined Tab control to a
window?

A. OpenTab()
B. OpenUserObject()
C. Create
D. CreateObject()


                                                                              Answer: B


Question: 2

Which of the following can be invoked from the System Tree but not the Object Browser?

A. Edit
B. Copy
C. Regenerate
D. Inherit


                                                                              Answer: D


Question: 3

The FreeDBLibrary property is associated with which object?

A. DataWindow control
B. Transaction
C. Application
D. Window


                                                                              Answer: C




                           www.testsexpert.com
                                                                                               2
Question: 4

CloseWithReturn can be used with what type of window?

A. popup!
B. response!
C. main!
D. child!


                                                                                 Answer: B


Question: 5

Which DataWindow presentation styles CANNOT be displayed in a Web Client? (Choose 2)

A. Crosstab
B. Tabular
C. Graph
D. N-Up
E. Rich Text
F. Labels


                                                                               Answer: C, E


Question: 6

For a web DataWindow, these are advantages of deploying a DataWindow container component
over deploying DataWindow objects in a PBL. (Choose 3)

A. DataWindows retrieve( ) function executes faster
B. HTML Generator initialization is faster due to fewer method calls from web tier to the server
C. Connections from an EAServer Cache can only be acquired by a DataWwindow container
D. The HTML generator can be extended through adding service custom classes
E. Declarative resource settings are made from the components .Prop file


                                                                             Answer: B, D, E




                            www.testsexpert.com
                                                                                                   3
Question: 7

Which of the following events can be found on a button located a 4GL web page?

A. ServerAction
B. Validate
C. BeforeAction
D. FirstTime


                                                                                Answer: A


Question: 8

When looking at the event list of a control placed on a 4GL Web Page, what is the significance of
events displayed in blue?

A. This is an inactive event
B. This is a reserved event
C. This is a server-side event
D. This is a client-side event


                                                                                 Answer: C


Question: 9

Which of the following can be set in a Web Target deployment configuration? (Choose 2)

A. Page imports
B. Context parameters
C. Page directives
D. Servlet Load on Startup


                                                                               Answer: B, D




                                 www.testsexpert.com
                                                                                                    4
Question: 10

For a ListView control, which of the following are VALID functions? (Choose 2)

A. GetItemAtPointer
B. GetObjectAtPointer
C. Sort
D. SortAll


                                                                                 Answer: A, C




                            www.testsexpert.com
                                                                                                5
 You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading
experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only
question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative
material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP,
IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft      HP          IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS          AIS        Lotus     CS4          A+   11g DBA
 CCNP      MCSE         APC      WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP        APS        Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS          ASE         SOA      CS5     Network+ OCA 9i
  CCVP     MCPD         CSA        Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD         MASE       Rational Captivate    iNet+  9i Forms
  CXFF     MCAS         APP         Tivoli    Flex    Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA         CSD       IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA         CSE      IBM XML     MX7         HTI+  PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                                Join Us at

                   Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                   FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                   6

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Tags:
Stats:
views:1
posted:4/21/2012
language:English
pages:6