Docstoc

Passport 8600 Routing Switch

Document Sample
Passport 8600 Routing Switch Powered By Docstoc
					920-250
Passport 8600 Routing Switch
          ↘
          http://www.testsexpert.com/920-250.html
Question: 1

A network administrator is provisioning a new Passport 8600 and will install in the same
8010 chassis: ? switching I/O modules (Passport 8100 modules) ? routing I/O modules
(Passport 8600 modules) In which slots would you install the Passport 8100 I/O modules?

A. Any of the available slots in 1 to 4
B. Any of the available slots in 7 to 10
C. Any of the available slots in 1 to 10
D. Any of the available slots in 1to 4 and 7 to 10

                                                                               Answer: D


Question: 2

What is an advantage of a brouter port?

A. It does NOT require a VLAN ID nor decreases the number of VLANs.
B. It has the ability to use multiple brouter ports in the same VLAN.
C. It can be in the blocking state for non-routable traffic and still be able to route IP traffic.
D. It drops all broadcast traffic and only routes IP traffic.

                                                                               Answer: C


Question: 3

If one Multi Link Trunk is being used, how many fewer VLANs would be available on the
Passport 8600?

A. 1
B. 4
C. 8
D. 16

                                                                               Answer: C




                            www.testsexpert.com
                                                                                                     2
Question: 4

An engineer needs to change the password for the ro user name. What is the minimum level
of management access required by the engineer in order to make the change?

A. ro
B. 13
C. rw
D. rwa

                                                                      Answer: D


Question: 5

An e-commerce company named Certificationtutorials.com uses Passport 8600s in their core
network with these requirements:
? Multiple servers connected to the core network
? Data closet switches connected to the core network
? Quality of Service (QoS) configured on the Passport 8600s
? Customers must be able to reach the e-commerce web site with little latency
Which service class ensures that traffic to the company's e-commerce web site takes
precedence over normal, low-priority user traffic?

A. Olympic Service Class
B. Standard Service Class
C. Premium Control Service Class
D. Network Control Service Class

                                                                      Answer: A




                         www.testsexpert.com
                                                                                           3
Question: 6

What happens when you enable Layer 2 Central Processing Unit (CPU) redundancy on the
Passport 8600?

A. Both the primary and backup CPUs synchronize their database structures following
initialization.
B. The primary CPU maintains the database structures for the switch, which the backup CPU
must learn in the event of a failure.
C. Both the primary and backup CPUs synchronize their forwarding databases, however, the
routing tables is only maintained on the primary CPU.
D. The backup CPU will load the configuration file when a primary CPU failure is detected,
ensuring the network return to an operational state

                                                                         Answer: A


Question: 7

Identify the two TRUE statement regarding Virtual Router Redundancy Protocol (VRRP)
Backup. (Choose two.)

A. It must advertise its presence to the network.
B. It must NOT accept packets addressed to the IP address (es) associated with the virtual
router.
C. It must discard packets with a destination Media Access Control (MAC) equal to the
virtual router MAC.
D. It must respond to Address Resolution Protocol (ARP) requests for address (es) associated
with the virtual router.

                                                                       Answer: A C


Question: 8

A Passport 8600 customer is determining with routing protocol to use in their network. The
configuration is relatively small, and the links are considered stable. The customer does NOT
have extensive protocol expertise and wants to keep Central Process Unit (CPU)
requirements as low as possible. Which standards based routing protocol will most
effectively match the customer's needs?




                          www.testsexpert.com
                                                                                                4
A. QLAN
B. IEEE 802.1 Q
C. OSPF (Open Shortest Path First)
D. RIP (Routing Information Protocol)

                                                                         Answer: D


Question: 9

A service provider has a Passport 8600 network with VLANs. A live video conferencing
application supports multicasts going to multiple receivers. Between the multicast source and
each receiver, which protocol method could be used to determine the optimum forwarding
paths?

A. Open Multicast Routing Protocol (OMRP)
B. Internet Group Management Protocol (IGMP)
C. Multicast Group Management Protocol (MGMP)
D. Distance Vector Multicast Routing Protocol (DVMRP)

                                                                         Answer: D


Question: 10

Which cable type can be used with Gigabit Ethernet SX cards?

A. UTP5 wiring
B. thick net fiber
C. multimode fiber (MMF)
D. single mode fiber (SMF)

                                                                         Answer: C




                          www.testsexpert.com
                                                                                                5
 You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading
experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only
question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative
material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP,
IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft     HP           IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS         AIS         Lotus     CS4         A+    11g DBA
 CCNP      MCSE        APC       WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP       APS         Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS        ASE           SOA      CS5     Network+ OCA 9i
  CCVP     MCPD        CSA         Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD        MASE        Rational Captivate   iNet+   9i Forms
  CXFF     MCAS        APP          Tivoli    Flex     Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA        CSD        IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA        CSE       IBM XML     MX7        HTI+   PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                                Join Us at

                   Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                   FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                   6

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Tags:
Stats:
views:6
posted:4/21/2012
language:English
pages:6