Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out
Your Federal Quarterly Tax Payments are due April 15th Get Help Now >>

Nortel Secure Router Rls. 10.1 Configuration _ Management

VIEWS: 3 PAGES: 6

									920-260
Nortel Secure Router Rls.10.1 Configuration & Management
         ↘
         http://www.testsexpert.com/920-260.html
Question: 1

Which two different rates of traffic can the Nortel Secure Router QoS classes provide? (Choose two.)

A. Burst Rate
B. Control Rate
C. Balloon Rate
D. Committed Rate


                                                                              Answer: A, D


Question: 2

The Nortel Secure Router 4134 supports performance monitoring and measurement. The feature,
known as SLA, provides performance measurements that include packet loss and round-trip delay. A
maximum number of active measurements can be associated with a single destination. What is the
maximum number of SLA active measurement(s) per destination?

A. 1
B. 5
C. 8
D. 16
E. Unlimited


                                                                                Answer: B


Question: 3

Which command delivered from SR/configure/interface/bundle wan/qos/class eng3> will remove
VLAN 100 from a traffic class?

A. del_vlan 100
B. no vlan_id 100
C. rem_vlan_id 100
D. delete_vlan_id 100

                                                                               Answer: D




                            www.testsexpert.com
                                                                                                       2
Question: 4

Which factor affects the number of QoS classes you can create?

A. Router licensing level
B. Bandwidth on each T1
C. Number of WAN bundles
D. Total bandwidth available


                                                                            Answer: D


Question: 5

On a Nortel Secure Router 4134, the QoS operations can be performed on chassis and module
components. The QoS processing functions performed by the Module QoS are listed. Which two
functions are performed in association with the Module QoS egress packet processing? (Choose
two.)

A. Class of Service marking
B. Traffic shaping
C. Flow classification
D. Traffic policing
E. Scheduling


                                                                            Answer: D


Question: 6

Which minimum bandwidth amount does the Secure Router 1004 allow the administrator to define
to a traffic class?

A. 1Megabyte
B. 1 KB
C. 10Kb
D. 1Megabit




                                                                            Answer: B


                              www.testsexpert.com
                                                                                               3
Question: 7

During Packet Classification for QoS, the traffic inbound on an interface is split into the different
defined classes and is then queued. Where is the packet queued?

A. At the inbound interface
B. In NVRAM
C. At the outbound interface
D. At an unused interface


                                                                                    Answer: C


Question: 8

Which two commands can be used to edit an access list? (Choose two.)

A. Edit
B. Insert
C. Delete
D. Include

                                                                                  Answer: B, C


Question: 9

Which two are attributes of a Nortel Secure Router access list filter? (Choose two.)

A. They are applied to an interface with a direction.
B. Filters can only be used on WAN side interfaces.
C. There is an implicit Deny at the end of every filter.
D. There is an implicit Allow at the end of every filter.


                                                                                  Answer: A, C




                              www.testsexpert.com
                                                                                                        4
Question: 10

What is the definition of a Security Zone within the framework of the Nortel Secure Router firewall?

A. A separate firewall running on each interface individually
B. A logical difference between WAN interfaces for security
C. A virtual firewall with its own inbound and outbound database
D. A representation of each firewall in your WAN and branch network


                                                                                Answer: A




                            www.testsexpert.com
                                                                                                       5
 You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading
experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only
question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative
material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP,
IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft     HP           IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS         AIS         Lotus     CS4         A+    11g DBA
 CCNP      MCSE        APC       WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP       APS         Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS        ASE           SOA      CS5     Network+ OCA 9i
  CCVP     MCPD        CSA         Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD        MASE        Rational Captivate   iNet+   9i Forms
  CXFF     MCAS        APP          Tivoli    Flex     Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA        CSD        IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA        CSE       IBM XML     MX7        HTI+   PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                                Join Us at

                   Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                   FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                   6

								
To top