Docstoc

LPI 302 Mixed Environment Exam

Document Sample
LPI 302 Mixed Environment Exam Powered By Docstoc
					117-302
LPI 302 Mixed Environment Exam
          ↘
         http://www.testsexpert.com/117-302.html
Question: 1

Which of the following should be backed up before a Samba version upgrade? (Choose TWO correct
answers.)

A. Libraries
B. TDB files
C. Configuration files
D. Binaries
E. winbindd_privileged directory


                                                                          Answer: B, C


Question: 2

How is VFS (Virtual File System) support enabled in Samba?

A. Samba does not support VFS.
B. Compile and load vfs.ko kernel module.
C. Compile and load vfs.ko and its dependent smbfs kernel modules.
D. Compile and load pvfs.ko kernel module.
E. Compile Samba with VFS module support.


                                                                           Answer: E


Question: 3

Which command from the Samba Suite is used to retrieve information on the mapping between
NetBIOS names and IP addresses?

A. NMBLOOKUP


                                                                           Answer: A




                           www.testsexpert.com
                                                                                                 2
Question: 4

Which of the following commands will mount a remote Samba share when the user is Winuser and
the password is somepass?

A. mount -t smbfs -o username=Winuser,password=somepass //SERVER/share /media/sambashare
B. mount -t smbfs -o username=Winuser,password=somepass \\SERVER\share /media/sambashare
C. mount -t smbfs -o Winuser%somepass //SERVER/share /media/sambashare
D. mount -t smbfs -o username=Winuser%somepass //SERVER/share /media/sambashare


                                                                                Answer: A


Question: 5

After installing a network with one Samba server and several clients, users are complaining that they
receive an Unable to browse the network error when trying to visit a public share. What is the most
likely cause of this?

A. The user entered the wrong username and/or password.
B. The nmbd process is not running on the Samba server.
C. The user hasn't mapped the share to a local drive letter yet.
D. The Samba server is not configured as a Domain Master Browser.

                                                                                Answer: B

Question: 6


Which node type will use only NetBIOS broadcast requests using UDP broadcast?

A. b-node (type 0x01)
B. p-node (type 0x02)
C. m-node (type 0x04)
D. h-node (type 0x08)


                                                                                Answer: A




                            www.testsexpert.com
                                                                                                        3
Question: 7

Which port must be open in a firewall to allow access to rdesktop?

A. 3389


                                                                             Answer: A


Question: 8

Which port is used for "NetBIOS-less" SMB traffic?

A. 445


                                                                             Answer: A


Question: 9

A ______ server stores NetBIOS names and IP addresses of SMB/CIFS clients.

A. WINS


                                                                             Answer: A


Question: 10

By default, Windows XP requires that passwords on your Samba server:

A. Do not exceed 32 characters.
B. Contain both numbers and letters.
C. Are encrypted.
D. Are changed every 30 days.


                                                                             Answer: C


                            www.testsexpert.com
                                                                                         4
You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading
experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only
question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative
material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP,
IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft     HP           IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS         AIS         Lotus     CS4         A+    11g DBA
 CCNP      MCSE        APC       WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP       APS         Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS        ASE           SOA      CS5     Network+ OCA 9i
  CCVP     MCPD        CSA         Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD        MASE        Rational Captivate   iNet+   9i Forms
  CXFF     MCAS        APP          Tivoli    Flex     Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA        CSD        IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA        CSE       IBM XML     MX7        HTI+   PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                                Join Us at

                   Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                   FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                   5

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Tags:
Stats:
views:5
posted:4/21/2012
language:
pages:5