IBM Lotus Notes Domino 8 SysAdmin Managing Users and Servers by HowardPWarburton

VIEWS: 0 PAGES: 5

									190-849
IBM Lotus Notes Domino 8 SysAdmn: Managing Users
and Servers
        ↘
        http://www.testsexpert.com/190-849.html
Question: 1

In which of the following databases does the Server Health Monitor store it's health reports?

A. shmon.nsf
B. dommon.nsf
C. statrep.nsf
D. serverhm.nsf


                                                                                          Answer: B

Question: 2

Which of the following is not available for modification with the install manifest?

A. Sametime
B. Activities
C. IBM Productivity Tools
D. Composite application editor


                                                                                          Answer: A

Question: 3

Smart Upgrade failover utilizes what search order?

A. By document link in the Notes client
B. By server name and hard-coded path to the Smart Upgrade database
C. By database replica ID and database name in the home server cluster
D. By notes.ini variable on the client listing all servers in the domain the Smart Upgrade database may be found
on


                                                                                          Answer: C


Question: 4

You want to restrict simple search to enhance server performance by preventing users from searching databases
on a server that do not have full-text search enabled. In which of the following locations is this configured?

A. The server document
B. The server notes.ini
C. The server configuration document
D. The advanced properties of each database




                               www.testsexpert.com
                                                                                                                   2
                                                                                           Answer: D


Question: 5

Jordan, the Domino administrator, has configured replication probes in DDM but nothing is being reported into
the DDM database. What could be the possible cause of this?

A. Replication is up to date and was attempted, but was considered Null.
B. Replication was attempted but the destination server could not be reached for the probe check.
C. Replication was performed and numerous changes were made to the source database and none to the spokes.
D. Replication was attempted but the source server did not have proper access to replicate so replication was
skipped.


                                                                                           Answer: A


Question: 6

Liz wishes to disable transaction logging for a particular database on a server with transaction logging enabled.
However, she cannot see the Advanced Database Properties to do so. What is the cause of this?

A. She is not in the Administrators field on the server document.
B. She cannot selectively turn off transaction logging for individual databases.
C. She must add the notes.ini line to the server DisableTransLog=name of database.
D. Transaction logging can only be disabled per document, not for an entire database.


                                                                                           Answer: A


Question: 7

Which of the following mail features is not available in the basic version of the Lotus Notes client?

A. Message recall
B. Attention indicators
C. Choice of preview pane location
D. Reply to all without attachments


                                                                                           Answer: C




                                www.testsexpert.com
                                                                                                                    3
Question: 8

The Smart Upgrade function can be configured to adjust an installation between just the Notes client or all
clients automatically. Where is the parameter read to make this automatic adjustment?

A. The Notes client notes.ini file
B. The Domino server notes.ini file that holds the Smart Upgrade database
C. The server document for the server that holds the Smart Upgrade database
D. The server configuration document for the server that holds the Smart Upgrade database


                                                                                          Answer: A

Question: 9

When installing the Notes client, what documents are created by default that contain communication, Java
applet security and port information?

A. Account
B. Location
C. Connection
D. Certificate


                                                                                          Answer: B

Question: 10

You are enabling a policy for the Productivity Tools. Which of the following is NOT available to configure in
this policy?

A. The ability to open SmartSuite files
B. The ability to allow the user to run macros
C. The ability to allow the use of Productivity Tools
D. The ability to restrict attaching Productivity Tool documents


                                                                                          Answer: D




                               www.testsexpert.com
                                                                                                                4
 You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading
experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only
question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative
material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP,
IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft     HP           IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS         AIS         Lotus     CS4         A+    11g DBA
 CCNP      MCSE        APC       WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP       APS         Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS        ASE           SOA      CS5     Network+ OCA 9i
  CCVP     MCPD        CSA         Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD        MASE        Rational Captivate   iNet+   9i Forms
  CXFF     MCAS        APP          Tivoli    Flex     Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA        CSD        IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA        CSE       IBM XML     MX7        HTI+   PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                                Join Us at

                   Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                   FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                   5

								
To top