Docstoc

IBM Cognos 8 Controller Developer

Document Sample
IBM Cognos 8 Controller Developer Powered By Docstoc
					COG-200
IBM Cognos 8 Controller Developer
        ↘
        http://www.testsexpert.com/COG-200.html
Question: 1

The administrator has generated a group adjustment company (GAC). Which of the following
actions will a user be able to perform with the GAC?

A. Eliminate investments using automatic journals.
B. Enter reported value adjustments using a data entry form.
C. Enter data into group journals.
D. Create company journals.

                                                                             Answer: C


Question: 2

When is a group company used?

A. When manual journals are needed.
B. When many parent companies are needed.
C. When consolidated figures need to be stored.
D. When automatic journals need to be created.

                                                                             Answer: C


Question: 3

When creating a company, the administrator selects a consolidation type. What does the
consolidation type allow the administrator to do?

A. Use the same company in different structures.
B. Create separate local currency on subsidiary.
C. Create accounts.
D. Create specific dimensions.

                                                                             Answer: A




                           www.testsexpert.com
                                                                                           2
Question: 4

How can an administrator validate company structures to ensure that they meet the application's
rules?

A. Verify Structures menu
B. Validate Data menu
C. Company structure log file
D. Consolidation Types - Define menu

                                                                                  Answer: A


Question: 5

When using a non-manual consolidation type, when would the administrator update the
consolidation structure?

A. When importing investments for a parent company.
B. When changing the company structure.
C. When adding an account.
D. When entering period data.

                                                                                  Answer: B


Question: 6

An administrator is setting up an account structure for a Controller application. The administrator is
going to reconcile the values in account 8999 (Profit and Loss for the Year) against those in
account 2099 (Net Profit). In the screen capture below, what does the + code indicate?

A. This year's closing balance will be copied during reconciliation.
B. The previous year's closing balance will be copied during reconciliation.
C. Reconciliation will be performed for the same period and actuality.
D. Reconciliation will be performed to the previous year's closing balance.

                                                                                  Answer: C




                             www.testsexpert.com
                                                                                                         3
Question: 7

An administrator wants to make it easier for end users to enter data into account 1310
(Investments in Subsidiaries) by enabling the investment register.What investments code must the
administrator specify for this account?

A. I - in Group Companies
B. E - in External Companies
C. J - Intercompany with Transaction Currency
D. M - Intercompany with Margin %

                                                                              Answer: A


Question: 8

A Controller administrator wants to track the changes between opening and closing balances of
goodwill. What type of account must the administrator create?

A. Income statement account
B. Movement account
C. Intercompany account
D. Cash account

                                                                              Answer: B


Question: 9

Before movement accounts can be generated, where must the administrator enable the system for
movement accounts prior to their creation?

A. Define Company Structure window
B. Define Account Structure window, Overview tab
C. General Configuration dialog box, General 2 tab
D. Shareholdings and Investments window

                                                                              Answer: C




                           www.testsexpert.com
                                                                                                   4
Question: 10

An administrator wants to create movement accounts to track changes between the opening and
closing balances of account 1200 (Machinery and Equipment). What must the administrator attach
to account 1200 in order to generate these movement accounts?

A. Base accounts
B. Group journals
C. Movement extensions
D. Automatic journals

                                                                            Answer: C




                          www.testsexpert.com
                                                                                                 5
You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry
leading experts according to the real exam scenario. At the moment we
provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not
find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco,
Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many
more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft     HP          IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS         AIS        Lotus     CS4         A+    11g DBA
 CCNP      MCSE        APC      WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP       APS        Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS        ASE          SOA      CS5     Network+ OCA 9i
  CCVP     MCPD        CSA        Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD        MASE       Rational Captivate   iNet+   9i Forms
  CXFF     MCAS        APP         Tivoli    Flex     Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA        CSD       IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA        CSE      IBM XML     MX7        HTI+   PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                               Join Us at

                  Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                  FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                 6

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Tags:
Stats:
views:7
posted:4/21/2012
language:English
pages:6