HP-UX 11i v3 System Administration

Document Sample
HP-UX 11i v3 System Administration Powered By Docstoc
					HP0-P20
HP-UX 11i v3 System Administration

       ↘
       http://www.testsexpert.com/HP0-P20.html
Question: 1.

Which log file do you review to determine if the kernel module was modified on the command line?

A. /var/log/messages
B. /var/adm/syslog/syslog.log
C. /stand/vmunix.log
D. /var/adm/kc.log

                                                                                Answer: D


Question: 2.

What are the main components of DNS? (Select three.)

A. Name Servers
B. Hierarchical Name Space
C. Name Clients
D. Resolvers
E. ARPA Name Space
F. Start of Authority (SOA)

                                                                              Answer: ABD


Question: 3.

Which servers support HP-UX 11i v3? (Select two.)

A. HP9000 PA-RISC servers
B. HP ProLiant servers
C. HP Integrity servers
D. HP Integrity NonStop servers

                                                                               Answer: AC




                              www.testsexpert.com
                                                                                                   2
Question: 4.

What are advantages of the Online JFS file system? (Select two.)

A. allows more files per file system
B. supports 128-bit encryption of system files
C. supports larger disk drives
D. supports online defragmentation
E. supports dynamic online resizing of the file system

                                                                              Answer: DE


Question: 5.

Which VxVM command should be used to examine the volume configuration?

A. vgdisplay -v
B. vxdisplay -v
C. lvdisplay -vt
D. vxprint -hvt

                                                                               Answer: D


Question: 6.

Which command is used to see the attached hardware using the new agile view addressing?

A. ioscan -fnN
B. ioscan -kfC
C. scsimgr scan hardware
D. hwinfo -v

                                                                               Answer: A




                             www.testsexpert.com
                                                                                           3
Question: 7.

What can be determined using the which or whence command?

A. current version and release of an executable
B. compiler options used to create an executable
C. absolute path for an executable
D. pseudo terminal your session is currently logged on

                                                                                      Answer: C


Question: 8.

Click the Exhibit button.



In the exhibit, why do you see an "x" for the users in the second field of the /etc/passwd file?

A. Blank password is used.
B. Shadow password is enabled.
C. User is currently deactivated.
D. Password has expired.

                                                                                      Answer: B


Question: 9.

Which command is available to give you details about a command, including its options?

A. what
B. man
C. read
D. how

                                                                                      Answer: B




                              www.testsexpert.com
                                                                                                   4
Question: 10.

Which command is helpful to identify the size, owner, permissions and modification date of all files in a
directory?

A. ls -al
B. ls -ul
C. lsf
D. ls -alx

                                                                                     Answer: A




                             www.testsexpert.com
                                                                                                            5
You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry
leading experts according to the real exam scenario. At the moment we
provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not
find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco,
Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many
more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft     HP          IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS         AIS        Lotus     CS4          A+   11g DBA
 CCNP      MCSE        APC      WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP       APS        Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS        ASE          SOA      CS5     Network+ OCA 9i
 CCVP      MCPD        CSA        Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD        MASE       Rational Captivate    iNet+  9i Forms
  CXFF     MCAS        APP         Tivoli    Flex    Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA        CSD       IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA        CSE      IBM XML     MX7         HTI+  PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                               Join Us at

                  Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                  FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                 6

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Tags:
Stats:
views:11
posted:4/21/2012
language:English
pages:6