Docstoc

HP LaserJet 2400p3005 series

Document Sample
HP LaserJet 2400p3005 series Powered By Docstoc
					HP3-045
HP Visual Collaboration Technical
       ↘
       http://www.testsexpert.com/HP3-045.html
Question: 1

Which factor allows the printer to maintain print speed throughout the duration of a print job?

A. printing from Tray 1
B. printing a complex job
C. printing on transparencies
D. printing through a network connection


                                                                                     Answer: D
Explanation: The only possible answer is D. When you print complex job, the speed cannot be
maintained because a complex job takes time to print. Printing on transparencies mean that printer
has to disperse ink carefully and it always takes time to print on a transparent paper. Printing from
tray is not an applicable option for the question. Printing through a network connection means that
the printer is getting sizable print jobs, which translate, into keeping the printer busy. Since a stale or
rarely used printer can accumulate dirt and the print heads can get blocked, regular printing keeps
these problems at bay.




Question: 2

The Real-Time Clock date and time can be set through _______. Select two.

A. the Service ID
B. the control panel
C. a PJL command
D. a time server on the network


                                                                                   Answer: B, D



Question: 3

Which media is supported for automatic duplexing?




                             www.testsexpert.com
                                                                                                              2
A. pre-punched media
B. small media (less than 210mm wide)
C. plain paper (16-28 lb. bond./60-105 g/m2)
D. very heavy media (heavier than 28 lb. bond /105 g/m2) and very light media (lighter than 16 lb.
bond / 60 g/m3)


                                                                                Answer: A



Question: 4

The configuration page is printed from which menu?

A. Service
B. Information
C. Diagnostics
D. Paper handling


                                                                                Answer: B



Question: 5

What is stored in NVRAM?

A. network settings, page counts, and event log
B. event log, network settings, and serial number
C. page counts, printer settings, and printer name
D. service ID information, diagnostic tests, and network settings


                                                                                Answer: A



Question: 6

What statement describes the LJ 2400 Series standard warranty?




                            www.testsexpert.com
                                                                                                     3
A. 1-year Return to Bench
B. 3-year Next-Day Onsite
C. 1-year Next-Day Onsite
D. 1-year Next-Day Exchange


                                                                        Answer: A



Question: 7

The minimum amount of memory for Embedded Web Server (EWS) functionality is _______.

A. 32 MB
B. 48 MB
C. 64 MB
D. 80 MB


                                                                        Answer: D


Question: 8

What card do you use to upgrade the memory in the LJ 2400 Series?

A. 100-pin SDRAM Memory DIMM
B. Compact Flash memory card Type I
C. Compact Flash memory card Type II
D. 100-pin DDR SDRAM Memory DIMM


                                                                        Answer: D



Question: 9

What paper sizes are supported for automatic duplexing?




                           www.testsexpert.com
                                                                                       4
A. Letter, A4
B. Letter, A4, Legal
C. Letter, A4, Legal, 8.5 x 13”
D. Letter, A4, Legal, 8.5 x 13”, Executive


                                                           Answer: C



Question: 10

Which Compact Flash cards are used in the LJ2400 Series?

A. Type I Compact Flash
B. Type II Compact Flash
C. Type III Compact Flash
D. Type II or Type III Compact Flash


                                                           Answer: A




                             www.testsexpert.com
                                                                       5
You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry
leading experts according to the real exam scenario. At the moment we
provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not
find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco,
Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many
more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft     HP          IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS         AIS        Lotus     CS4          A+   11g DBA
 CCNP      MCSE        APC      WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP       APS        Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS        ASE          SOA      CS5     Network+ OCA 9i
 CCVP      MCPD        CSA        Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD        MASE       Rational Captivate    iNet+  9i Forms
  CXFF     MCAS        APP         Tivoli    Flex    Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA        CSD       IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA        CSE      IBM XML     MX7         HTI+  PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                               Join Us at

                  Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                  FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                 6

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Tags:
Stats:
views:2
posted:4/21/2012
language:
pages:6