Designing and Implementation HP EnterPrise Backup Solution

Document Sample
Designing and Implementation HP EnterPrise Backup Solution Powered By Docstoc
					HP0-J46
Designing and Implementation HP EnterPrise Backup
Solution

        ↘
        http://www.testsexpert.com/HP0-J46.html
Question: 1
Which device is the bottleneck in an EBS environment with optimum performance?

A. switch
B. server
C. primary storage
D. tape drive

                                                                             Answer: D


Question: 2
You are implementing a D2D4100 array with deduplication. What can you do to increase the backup
performance?

A. Set the device blocksize as low as possible.
B. Set the segment size to 2GB.
C. Set the host concurrency parameter in the backup application to its maximum.
D. Set the device concurrency parameter in the backup application to 1.

                                                                             Answer: D


Question: 3
Which component in a Symantec NetBackup solution is responsible for scheduling and tracking
client backups?

A. Media Server
B. Cell Server
C. Master Server
D. Storage Manager


                                                                             Answer: C


Question: 4
What must you do with Emulex HBAs connected to fabric switches when implementing an EBS
solution? (Select two.)




                           www.testsexpert.com
                                                                                                  2
A. Install them in the last PCI slots of each server.
B. Ensure that all entries in the registry for the HBAs are set to 0.
C. Verify that the topology adapter parameter is set to 1.
D. Disable any unused ports.
E. Verify that the link speed is the same for the HBA and the connected SAN switch port.

                                                                                 Answer: C,E


Question: 5
Which best practice should be followed when configuring a Virtual Library System 9000 for backup
in an EBS environment?

A. Enable software and hardware compression to increase performance.
B. Use small cartridges to raise thededuplication ratio.
C. Use Echo Copy to mirror backups within the VLS.
D. Use ten characters when creating barcode labels to support all backup ISVs.


                                                                                 Answer: B


Question: 6
DRAG DROP
Click the Task button. Indicate whether or not a technology can be used when performing a Zero
Downtime Backup P4000 with HP Data Protector.




                           www.testsexpert.com
                                                                                                   3
                                                                               Answer:




Question: 7

An administrator wants to manage and share devices across multiple cells in an HP Data Protector
environment. Which component must be installed in an EBS solution?

A. Central Management Console
B. Manager-of-Managers
C. Centralized User Interface
D. Shared Library option

                                                                              Answer: B


Question: 8
You are designing a backup solution, based on a D2D system. How much time is required to allow
the housekeeping process to complete after backing up 700GB of data using deduplication?

A. 30 min
B. 2 hrs
C. 3.5 hrs
D. 5 hrs

                                                                              Answer: C



                           www.testsexpert.com
                                                                                                   4
Question: 9
Which HP Library and Tape Tools built-in test determines if the media is readable and provides
statistical data such as block size, compression ratio, and speed for DLT, LTO, and DDS drives only?

A. Read/Write Test
B. Media Analysis Test
C. Compression Test
D. Media Validation Test

                                                                                 Answer: B


Question: 10
What determines the level of functionality that HP Library and Tape Tools offer for each device?

A. drivers downloaded from the Internet
B. features of the device
C. specially installed tools
D. independently written scripts

                                                                                 Answer: B




                            www.testsexpert.com
                                                                                                       5
You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry
leading experts according to the real exam scenario. At the moment we
provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not
find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco,
Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many
more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft     HP          IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS         AIS        Lotus     CS4          A+   11g DBA
 CCNP      MCSE        APC      WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP       APS        Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS        ASE          SOA      CS5     Network+ OCA 9i
 CCVP      MCPD        CSA        Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD        MASE       Rational Captivate    iNet+  9i Forms
  CXFF     MCAS        APP         Tivoli    Flex    Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA        CSD       IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA        CSE      IBM XML     MX7         HTI+  PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                               Join Us at

                  Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                  FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                 6

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Tags:
Stats:
views:6
posted:4/21/2012
language:English
pages:6