Cisco Connected Grid _Engineer_ Knowledge Verification

Document Sample
Cisco Connected Grid _Engineer_ Knowledge Verification Powered By Docstoc
					650-127
Cisco Connected Grid (Engineer) Knowledge Verification
          ↘
          http://www.testsexpert.com/650-127.html
Question: 1
Which of the following models supports Power over Ethernet?

A. CGS-2520-24TC
B. CGS-2520-16S-8PC
C. All CGS models
D. None of the model supports POE


                                                                              Answer: C


Question: 2
Which of the following is not a supported PDI Help Desk function?

A. design and configuration support
B. technical product question
C. implementation questions and support
D. On site support
E. RFP review


                                                                              Answer: D


Question: 3
Which function is available on the Cisco Series 2500 Connected Grid Switch?

A. EnergyWise
B. inputs and outputs for alarms
C. GRWIC modules
D. StackWise


                                                                              Answer: C


Question: 4
Which of these describes the overall vision of the Cisco Smart Grid?




                            www.testsexpert.com
                                                                                          2
A. Create a single infrastructure for Unified Communications from electrical generation plants to all
primary and secondary substations.
B. Integrate intelligent routing protocols into existing electrical grids.
C. Sell existing Cisco IP-based products to be used from end-to-end in our utility customer smart grid
deployments.
D. Design and architect an end-to-end communications infrastructure integrated with the power.


                                                                                 Answer: A


Question: 5
How many power supply slots are available on each Cisco CGR 2010 chassis?

A. 1 slot
B. 4 slots
C. 2 slots
D. No slots because all power is integrated over IP.


                                                                                 Answer: C


Question: 6
What is the correct time delay for a critical GOOSE Type-1 message?

A. There is no specific time delay requirement.
B. Fewer than 10 ms
C. Less than 4 to 7 s
D. Less than 3 to 10ms


                                                                                 Answer: B


Question: 7
Which solution will allow remote engineering support for trouble or fault analysis?

A. remote engineering access (VPN)
B. network security
C. physical access control
D. network security




                            www.testsexpert.com
                                                                                                         3
                                                                                  Answer: A



Question: 8
Which two can use the Smart Grid PDI Help Desk? (Choose two.)

A. everyone
B. anyone with a CCO ID
C. trained connect grid partners internal Cisco sales team members
D. all Gold partners


                                                                                 Answer: C, D


Question: 9
How many types of encryption are available for the CGR products?

A. 5 types
B. 3 types
C. 1 type
D. 2 types
E. 4 types


                                                                                  Answer: B


Question: 10
Which one of these matches current Cisco Connected Grid solution applications?

A. Retail
B. Colocation facility
C. Branch office
D. Data Center
E. Utility substation, intelligent energy infrastructure, distributed generation, integrated renewable
energy and Oil/Gas


                                                                                  Answer: E




                             www.testsexpert.com
                                                                                                         4
You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading
experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only
question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative
material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP,
IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft      HP          IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS          AIS        Lotus     CS4          A+   11g DBA
 CCNP      MCSE         APC      WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP        APS        Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS         ASE          SOA      CS5     Network+ OCA 9i
 CCVP      MCPD         CSA        Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD         MASE       Rational Captivate    iNet+  9i Forms
  CXFF     MCAS         APP         Tivoli    Flex    Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA         CSD       IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA         CSE      IBM XML     MX7         HTI+  PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                                Join Us at

                   Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                   FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                   5

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Tags:
Stats:
views:0
posted:4/21/2012
language:
pages:5