Docstoc

Administering IBM Lotus Quickr 8.1 Services for IBM WebSphere Portal

Document Sample
Administering IBM Lotus Quickr 8.1 Services for IBM WebSphere Portal Powered By Docstoc
					190-982
Administering IBM Lotus Quickr 8.1 Services for
WebSphere Po
         ↘
        http://www.testsexpert.com/190-982.html
Question: 1

The Departmental/Express installation uses a predefined user ID, along with the password you enter,
to configure DB2 and create an account on the local system. What is the default name on this
account?

A. wpdb2ins
B. wasadmin
C. db2admin
D. quickradmin


                                                                                 Answer: A


Question: 2

Which of the following is NOT required to be running when starting the Lotus Quickr server?

A. Database
B. Local security host
C. An administrative console
D. WebSphere Application Server


                                                                                 Answer: B


Question: 3

In which of the following locations does Lotus Quickr store users and groups that exist in the user
registry?

A. As entries in the local wmm.xml
B. As entries in the portal database
C. As entries in the WSAdmin group in your LDAP source
D. As entries in the QuickrMember group in your LDAP source


                                                                                 Answer: B




                            www.testsexpert.com
                                                                                                      2
Question: 4

Which of the following is the virtual resource root node of all resources in the release domain?

A. Portal
B. Markups
C. Web modules
D. Content node


                                                                                  Answer: A


Question: 5

Terrance has successfully created a Web SSO configuration document to integrate his Lotus Domino
domain with the WebSphere Application server running Lotus Quickr. Even after replicating the
document to all the other Lotus Domino servers in that domain, however, he is unable to
successfully pass authentication across the servers. Which of the following is the cause for this issue?

A. All servers are part of the same DNS domain
B. All the servers are connected to the same LDAP source
C. The WebSphere Application Server was used to export the LTPA token into Lotus Domino
D. Enabling multi-server authentication must be done individually for every Lotus Domino server


                                                                                  Answer: D


Question: 6

Which of the following is a set of conditional statements that enables a resource to be evaluated so
that specified actions can be applied to the resource automatically?

A. Policy rule
B. Policy state
C. Policy condition
D. Policy container


                                                                                  Answer: A




                             www.testsexpert.com
                                                                                                           3
Question: 7

The Administrator@Portal role contains a special permission that allows the Administrator to make
arbitrary changes to the access control configuration of all resources. The Administrator can also
create and delete roles, role assignments, and role blocks. Which of the following roles is also
allowed this ability?

A. User Manager
B. Policy Administrator
C. Security Administrator
D. WebSphere Member Manager


                                                                                  Answer: C


Question: 8

The Credential Vault stores credentials that allow portlets to log in to applications outside the realm
on behalf of the user. Which of the following credentials allows you to establish connections via
Basic Authentication, Lightweight Third Party Authentication (LTPA) token authentication, or simple
form-based user ID/password login challenges?

A. Active
B. Logged
C. Passive
D. Embedded


                                                                                  Answer: A


Question: 9

Which of the following allows you to group users from one or more LDAP trees of one user registry
and expose them as a coherent user population to Lotus Quickr?

A. Realm
B. Domain
C. Territory
D. Community




                             www.testsexpert.com
                                                                                                          4
                                                                               Answer: A


Question: 10

Bill needs to make some changes to the current policies for his Lotus Quickr environment. In which
of the following locations will he work with policy types for portal resources?

A. Quickr Layout portlet
B. Composite Policy portlet
C. Resource Policies portlet
D. Policy Principles portlet


                                                                               Answer: C




                               www.testsexpert.com
                                                                                                     5
 You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading
experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only
question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative
material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP,
IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft     HP           IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS         AIS         Lotus     CS4         A+    11g DBA
 CCNP      MCSE        APC       WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP       APS         Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS        ASE           SOA      CS5     Network+ OCA 9i
  CCVP     MCPD        CSA         Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD        MASE        Rational Captivate   iNet+   9i Forms
  CXFF     MCAS        APP          Tivoli    Flex     Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA        CSD        IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA        CSE       IBM XML     MX7        HTI+   PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                                Join Us at

                   Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                   FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                   6

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Tags:
Stats:
views:7
posted:4/21/2012
language:English
pages:6