SECOND GRADE ENGLISH EXAM by shitingting

VIEWS: 8 PAGES: 3

									                  SECOND GRADE ENGLISH EXAM
                             IV BIM
            READ THE TEXT AND ANSWER THE QUESTIONS:




Taylor’s beautiful mansion in Beverly Hills, California has three floors. On the
first floor, there is a large fully-equipped kitchen It has a formal dinning room for
twenty people, a spacious living room with an enormous bookshelf.

 It has six bedrooms and four bathrooms on the second floor. There is a swimming
pool, a gym and a ballroom on the second floor. It has an enormous library
with a large collection of books. The library has, photos, posters and pictures. It
has a stereo system, many CDs and a nice electric guitar.

Taylor’s master bedroom is really cool with a private bathroom. There’s a nice
comfortable bed with big pillows. There’s an orange rug next to the bed. There
are four posters of her favorite pop singers on the wall. There’s a nightstand next
to his bed with an elegant lamp.

On the third floor, there is another kitchen and an informal dining room, a
recreation room with a gym, table tennis, a swimming pool, a movie theater and an
observatory.

There is a garage between a large backyard and a small front yard with a white
limousine in it.

Taylor spends most of his time on the third floor because its his favorite place. He
does exercise in the gym or look the stars in the observatory. He sometimes invites
his friends over and they watch movies in the movie theater. The house is great
value. It only costs ten million dollars!
1. What kind of text is it?

   a) an advertisement b) an e-mail              c) a conversation         d) a letter

2. How many rooms are there, on the first floor in Taylor´s mansion?

     a) seven                  b) ten             c) three                  d) twelve

3. Is there ____ garage _____ Taylor´s house?

   a) a, in            b) a, on         c) any, on               d) any, in

4. ____there any dining rooms in Taylor´s house? Yes, there are two

   a) are              b) is            c) a                     d) any

5. In Taylor´s master bedroom there is ____ private bathroom, there is
____elegant lamp, there is ___orange rug, and there ____ four
posters.

a) an, a, an, are      b) a, an, an, are       c) a, a, an, is    d) n, an, an, is

6. How much is the cost of Taylor´s house? _____ only costs 10
million dollars.

a) She                   b) It             c) It´s                 d) Her

7. ______there any limousine in Taylor´s house? Yes, there is one

a) are                   b) a             c)an                     d) is

8. The garage is________ the large back yard and a small front yard

a) between             b) behind         c) next to          d) in front of

9. What´s Taylor´s favorite part of the house?

a) the first floor b)the second floor c)the third floor d) the basement

10. How many swimming pools and dining rooms does the house
have?

a) six              b) ten               c) four             d) two
CLAVE DE RESPUESTAS SEGUNDO GRADO DE INGLÉS



1A

2C

3D

4A

5B

6B

7D

8A

9C

10 D

								
To top