LOT-914 .PDF by examcertify

VIEWS: 0 PAGES: 6

									   IBM •LOT-914
Administering IBM Lotus Quickr 8.5 For Domino




                  Click the link below to buy full version as Low as $39

                  http://www.examcertify.com/LOT-914.html




             Questions & Answers: 10
                                          Question: 1
You would like to prevent a Place from receiving updates to the parent PlaceType. What should you do
to prevent the refresh?

A. Under Customize – Basics, clear the check mark next to Receive Updates
B. Change the PlaceType under Place Administration
C. Under Work with Templates, edit the PlaceType
D. You can not prevent a Place from refreshing from the parent PlaceType


                                             Answer: A


                                          Question: 2
Which one of the following should be modified when giving Super User authority to specific users?

A. qpconfig.xml
B. qpsecurity.cml
C. QuickrAdministratorsSU Group
D. All of the above


                                             Answer: A


                                          Question: 3
Which parameter in the notes.ini file identifies the local administrator account for Lotus Quickr services?

A. LocalQuickPlaceAdmin
B. LocalQuickrAdmin
C. QuickPlaceAdmin
D. LotusQuickAdmin


                                             Answer: C




http://www.examcertify.com/LOT-914.html                                                             Page 2
                                         Question: 4
Joe would like to configure the following: When clicking on a place link it opens a new browser window.
How can Joe configure this in qpconfig.xml?

A. <my_places place_links open_new_window=“true”/>
B. <my_places place_links open_new_window=“false”/>
C. <my_places>
<place_links open_new_window=“false”/>
</my_places>
D. <my_places>
<place_links open_new_window=“true”/>
</my_places>


                                            Answer: D


                                         Question: 5
You have created templates for places on your Lotus Quickr server. As an example, suppose you create
the place Sales and give it the look and feel you want to appear in places that members of the Sales
team create. You create a PlaceType from it called Sales PlaceType, and then you create the place West
Coast Sales from Sales PlaceType. Which of the following occurs if you change the design of Sales and
wish to distribute the design changes?

A. Refresh only Sales to distribute the changes
B. Refresh West Coast Sales to distribute the changes
C. Refresh Sales PlaceType and then West Coast Sales to distribute the changes
D. Refresh Sales, refresh West Coast Sales, and then Sales PlaceType to distribute the changes


                                            Answer: C




http://www.examcertify.com/LOT-914.html                                                          Page 3
                                          Question: 6
While placing the necessary files onto the Lotus Sametime server for Lotus Quickr integration, you must
manually create which of the following folders for the files?

A. awareness
B. usernames
C. integration
D. peopleonline


                                             Answer: D


                                          Question: 7
During installation, you specified a Lotus Quickr Administrator. In which of the following locations is the
administrator stored by default?

A. In the local Lotus Domino Directory
B. As a local member of the server’s Site Administration place
C. qpsecurity.xml
D. In both the local Lotus Domino Directory and the Site Administration place


                                             Answer: B

                                          Question: 8
In order to prevent cross-site scripting (XSS) which one of the following configurations must be made?

A. Set <xss_protection enabled=“true” /> in the qpconfig.xml
B. Set <xss_security enabled=“true” /> in the qpconfig.xml
C. Enable XSS Security via Lotus Quickr Site Aministration > Security
D. Add xss_secured=1 to the server’s notes.ini


                                             Answer: A




http://www.examcertify.com/LOT-914.html                                                              Page 4
                                          Question: 9
Which one of the following databases must be copied over when copying a Template (PlaceType) to
another server?

A. CreateHaiku.nsf
B. Admin 1.nsf
C. Contacts 1.nsf
D. HaikuCommonForms.nsf


                                            Answer: C


                                        Question: 10
In order to increase performance on the main Lotus Quickr server, Sheree wishes to restrict
collaborative from occurring from that server. Which of the following variables should be listed in
qpconfig.xml?

A. <webservices>install=False</webservices>
B. <connector_install_url></connector_install_url>
C. <pull_connectors>on_server=“1”</pull_connectors>
D. <collaboration>instance_<serverURL>=“true”</collaboration>


                                            Answer: B




http://www.examcertify.com/LOT-914.html                                                               Page 5
   IBM •LOT-914
Administering IBM Lotus Quickr 8.5 For Domino




             Click the link below to buy full version as Low as $39

             http://www.examcertify.com/LOT-914.html


   IBM latest tests
   000-005            000-050
   000-012            000-015
   000-019            000-020
   000-022            000-023
   000-027            000-028
   000-030            000-031
   000-034            000-035
   000-037            000-038
   000-041            000-042
   000-044            000-046




http://www.examcertify.com/LOT-914.html                               Page 6

								
To top