Docstoc

HP0-J46 .PDF

Document Sample
HP0-J46 .PDF Powered By Docstoc
					     HP              •HP0-J46
Designing and Implementation HP EnterPrise Backup Solution




                    Click the link below to buy full version as Low as $39

                     http://www.examcertify.com/HP0-J46.html




               Questions & Answers: 10
                                        Question: 1
Which device is the bottleneck in an EBS environment with optimum performance?

A. switch
B. server
C. primary storage
D. tape drive


                                          Answer: D


                                        Question: 2
You are implementing a D2D4100 array with deduplication. What can you do to increase the backup
performance?

A. Set the device blocksize as low as possible.
B. Set the segment size to 2GB.
C. Set the host concurrency parameter in the backup application to its maximum.
D. Set the device concurrency parameter in the backup application to 1.


                                          Answer: D


                                        Question: 3
Which component in a Symantec NetBackup solution is responsible for scheduling and tracking client
backups?

A. Media Server
B. Cell Server
C. Master Server
D. Storage Manager


                                          Answer: C




http://www.examcertify.com/HP0-J46.html                                                        Page 2
                                         Question: 4
What must you do with Emulex HBAs connected to fabric switches when implementing an EBS solution?
(Select two.)

A. Install them in the last PCI slots of each server.
B. Ensure that all entries in the registry for the HBAs are set to 0.
C. Verify that the topology adapter parameter is set to 1.
D. Disable any unused ports.
E. Verify that the link speed is the same for the HBA and the connected SAN switch port.


                                          Answer: C,E


                                         Question: 5
Which best practice should be followed when configuring a Virtual Library System 9000 for backup in an
EBS environment?

A. Enable software and hardware compression to increase performance.
B. Use small cartridges to raise thededuplication ratio.
C. Use Echo Copy to mirror backups within the VLS.
D. Use ten characters when creating barcode labels to support all backup ISVs.


                                            Answer: B




http://www.examcertify.com/HP0-J46.html                                                         Page 3
                                        Question: 6
DRAG DROP
Click the Task button. Indicate whether or not a technology can be used when performing a Zero
Downtime Backup P4000 with HP Data Protector.




                                            Answer:




http://www.examcertify.com/HP0-J46.html                                                          Page 4
                                        Question: 7

An administrator wants to manage and share devices across multiple cells in an HP Data Protector
environment. Which component must be installed in an EBS solution?

A. Central Management Console
B. Manager-of-Managers
C. Centralized User Interface
D. Shared Library option


                                           Answer: B


                                        Question: 8
You are designing a backup solution, based on a D2D system. How much time is required to allow the
housekeeping process to complete after backing up 700GB of data using deduplication?

A. 30 min
B. 2 hrs
C. 3.5 hrs
D. 5 hrs


                                           Answer: C




http://www.examcertify.com/HP0-J46.html                                                            Page 5
                                          Question: 9
Which HP Library and Tape Tools built-in test determines if the media is readable and provides statistical
data such as block size, compression ratio, and speed for DLT, LTO, and DDS drives only?

A. Read/Write Test
B. Media Analysis Test
C. Compression Test
D. Media Validation Test


                                            Answer: B


                                        Question: 10
What determines the level of functionality that HP Library and Tape Tools offer for each device?

A. drivers downloaded from the Internet
B. features of the device
C. specially installed tools
D. independently written scripts


                                            Answer: B




http://www.examcertify.com/HP0-J46.html                                                            Page 6
      HP                  •HP0-J46
Designing and Implementation HP EnterPrise Backup Solution




             Click the link below to buy full version as Low as $39

             http://www.examcertify.com/HP0-J46.html


     HP latest tests
   HP3-X02           HP2-H22
   HP2-B90           HP2-B70
   HP2-K30           HP3-R95
   HP2-K24           HP2-B85
   HP0-311           HP3-X06
   HP3-X05           HP2-E50
   HP2-H19           HP2-E48
   HP2-K28           HP2-K27
   HP3-X10           HP2-K26
   HP2-B81           HP3-C11




 http://www.examcertify.com/HP0-J46.html                              Page 7

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:0
posted:4/4/2012
language:
pages:7