HP0-A24 .PDF

Document Sample
HP0-A24 .PDF Powered By Docstoc
					    HP            •HP0-A24
NonStop Data Communication Basics




                 Click the link below to buy full version as Low as $39

                 http://www.examcertify.com/HP0-A24.html




             Questions & Answers: 10
                                        Question: 1
Which SCF command is used to show process names related to a TCP/IP process?

A. show process $ZTC0
B. status process $ZTC0
C. listopens process $ZTC0
D. info process $ZTC0, detail



                                           Answer: C


                                        Question: 2
Which SCF command is used to view Expand network throughput?

A. stats line $LHC565
B. stats path $LHC565
C. trace path $LHC565
D. status path $LHC565



                                           Answer: B


                                        Question: 3
Which command allows you to view network-related events in the primary EMS log?

A. emscinfo $0, detail
B. emsdist type P, textout [#myterm]
C. emsdist type P, collector $0, textout [#myterm]
D. emsdist type P, collector $ZLOG, textout [#myterm]



                                           Answer: C



http://www.examcertify.com/HP0-A24.html                                           Page 2
                                        Question: 4
Which SCF command is used to display all configured TCP/IP addresses?

A. info subnet $*.*
B. listdev tcpip $*.*
C. status subnet $*.*
D. listopens process $*.*


                                          Answer: A

                                        Question: 5
How can you improve availability when configuring NonStop TCP/IPv6 with multiple failover pairs and
static routes?

A. Connect to a firewall that uses MAC to IP address filtering.
B. Select LIF pairs for the failover to be on the same adapters.
C. Add a copy of each route to one subnet in each failover pair.
D. Use Ethernet switches that have spanning tree protocol enabled.


                                           Answer: C

                                        Question: 6
An OLTP system processes 100 transactions per second with an average transaction size of 1000 bytes.
To replicate all transactions to a disaster recovery system, what is the minimum bandwidth required
between the systems?

A. 1Gbps
B. 9.6Kbps
C. 64Kbps
D. 4Mbps


                                          Answer: D




http://www.examcertify.com/HP0-A24.html                                                        Page 3
                                          Question: 7
Which product allows a single IP address to be hosted in all processors in a NonStop server?

A. Telserv
B. Scalable IP (SIP)
C. NonStop TCP/IP
D. NonStop TCP/IPv6



                                             Answer: D


                                          Question: 8
What is the most efficient technology to use to create an Expand path between two NS-series servers
located in the same computer room?

A. X.25
B. SNA
C. Ethernet
D. ServerNet Cluster



                                             Answer: D


                                          Question: 9
Which event is most likely to interrupt availability in a satellite connected network?

A. Heavy rain
B. Decreased ozone levels
C. Direct sunlight on the uplink
D. Increased environmental noise


                                             Answer: A



http://www.examcertify.com/HP0-A24.html                                                        Page 4
                                       Question: 10
Which LAN-based technology provides flexible connectivity of desktop and portable devices in an office
environment?

A. CAT3 cabling
B. wireless LAN
C. fiber optic LAN
D. 10BaseT cabling


                                           Answer: B




http://www.examcertify.com/HP0-A24.html                                                         Page 5
     HP                   •HP0-A24
NonStop Data Communication Basics




             Click the link below to buy full version as Low as $39

             http://www.examcertify.com/HP0-A24.html


    HP latest tests
   HP3-X02           HP2-H22
   HP2-B90           HP2-B70
   HP2-K30           HP3-R95
   HP2-K24           HP2-B85
   HP0-311           HP3-X06
   HP3-X05           HP2-E50
   HP2-H19           HP2-E48
   HP2-K28           HP2-K27
   HP3-X10           HP2-K26
   HP2-B81           HP3-C11




http://www.examcertify.com/HP0-A24.html                               Page 6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:0
posted:4/4/2012
language:
pages:6