Docstoc

650-127 .PDF

Document Sample
650-127 .PDF Powered By Docstoc
					 Cisco •650-127
Cisco Connected Grid (Engineer) Knowledge Verification




                  Click the link below to buy full version as Low as $39

                   http://www.examcertify.com/650-127.html




              Questions & Answers: 10
                                       Question: 1
Which of the following models supports Power over Ethernet?

A. CGS-2520-24TC
B. CGS-2520-16S-8PC
C. All CGS models
D. None of the model supports POE


                                          Answer: C


                                       Question: 2
Which of the following is not a supported PDI Help Desk function?

A. design and configuration support
B. technical product question
C. implementation questions and support
D. On site support
E. RFP review


                                          Answer: D


                                       Question: 3
Which function is available on the Cisco Series 2500 Connected Grid Switch?

A. EnergyWise
B. inputs and outputs for alarms
C. GRWIC modules
D. StackWise


                                          Answer: C




http://www.examcertify.com/650-127.html                                       Page 2
                                         Question: 4
Which of these describes the overall vision of the Cisco Smart Grid?

A. Create a single infrastructure for Unified Communications from electrical generation plants to all
primary and secondary substations.
B. Integrate intelligent routing protocols into existing electrical grids.
C. Sell existing Cisco IP-based products to be used from end-to-end in our utility customer smart grid
deployments.
D. Design and architect an end-to-end communications infrastructure integrated with the power.


                                           Answer: A


                                         Question: 5
How many power supply slots are available on each Cisco CGR 2010 chassis?

A. 1 slot
B. 4 slots
C. 2 slots
D. No slots because all power is integrated over IP.


                                           Answer: C


                                         Question: 6
What is the correct time delay for a critical GOOSE Type-1 message?

A. There is no specific time delay requirement.
B. Fewer than 10 ms
C. Less than 4 to 7 s
D. Less than 3 to 10ms


                                           Answer: B




http://www.examcertify.com/650-127.html                                                         Page 3
                                        Question: 7
Which solution will allow remote engineering support for trouble or fault analysis?

A. remote engineering access (VPN)
B. network security
C. physical access control
D. network security


                                           Answer: A


                                        Question: 8
Which two can use the Smart Grid PDI Help Desk? (Choose two.)

A. everyone
B. anyone with a CCO ID
C. trained connect grid partners internal Cisco sales team members
D. all Gold partners


                                        Answer: C, D


                                        Question: 9
How many types of encryption are available for the CGR products?

A. 5 types
B. 3 types
C. 1 type
D. 2 types
E. 4 types


                                           Answer: B




http://www.examcertify.com/650-127.html                                               Page 4
                                        Question: 10
Which one of these matches current Cisco Connected Grid solution applications?

A. Retail
B. Colocation facility
C. Branch office
D. Data Center
E. Utility substation, intelligent energy infrastructure, distributed generation, integrated renewable
energy and Oil/Gas


                                           Answer: E




http://www.examcertify.com/650-127.html                                                          Page 5
  Cisco •650-127
Cisco Connected Grid (Engineer) Knowledge Verification




             Click the link below to buy full version as Low as $39

             http://www.examcertify.com/650-127.html


   Cisco latest tests
   650-669            642-732
   646-206            640-722
   650-665            650-663
   642-995            650-179
   650-256            642-994
   642-991            640-893
   650-303            650-149
   642-992            650-304
   650-473            650-159
   642-993            650-302




http://www.examcertify.com/650-127.html                               Page 6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:3
posted:4/4/2012
language:
pages:6