Docstoc

000-M601 .PDF

Document Sample
000-M601 .PDF Powered By Docstoc
					   IBM • 000-M601
IBM Healthcare Industry Solutions Sales Mastery Test v1




                  Click the link below to buy full version as Low as $39

                  http://www.examcertify.com/000-M601.html




             Questions & Answers: 08
                                         Question: 1
What re-engineering project was designed to change the way Trillium worked with patients?

A. Act
B. Do
C. Think
D. Try


                                            Answer: D


                                         Question: 2
What are two ways of purchasing that have been found in customer buying habits?

A. A systems approach and an open source perspective
B. A systems approach and a cost saving perspective
C. A systems approach and a ground-up perspective
D. A systems approach and an infrastructure perspective


                                            Answer: B


                                         Question: 3
What was the first emphasis, from the clinician's point of view, from a productivity standpoint?

A. They did not want constantly switch from one application to another to find more information.
B. They did not want to spend time in the same application to find more information.
C. They did not want to have to search an application to find more information.
D. They did not want to have to start with a new application.


                                            Answer: A




http://www.examcertify.com/000-M601.html                                                           Page 2
                                        Question: 4
What is the typical percentage of funding for healthcare IT departments?

A. 2% to 4%
B. 2% to 8%
C. 1% to 3%
D. 1% to 3%


                                           Answer: A


                                        Question: 5
What is the SOA Foundation framework and the IBM Health Integration Framework based on?

A. New technology
B. Closed standards
C. A set of open standards
D. Life Sciences standards


                                           Answer: A
Reference: ftp://ftp.software.ibm.com/software//industries/healthcare/HIF_0311.pdf (page 4, second
paragraph, blue column)



                                        Question: 6
Where does the Health Integration Framework leverage components from?

A. Software group and services
B. Hardware group and services
C. Software and group applications
D. Software and programming


                                           Answer: A


http://www.examcertify.com/000-M601.html                                                     Page 3
Reference: https://www-
304.ibm.com/partnerworld/wps/servlet/ContentHandler/isv_com_ind_frameworks_healthcare (third
paragraph)



                                         Question: 7
How are hospitals transforming themselves to accommodate their shifting environment?

A. By introducing an integrated patient care delivery system
B. By introducing a component based patient care delivery system
C. By introducing an assembly of patient care units
D. By introducing an integrated assembly of buildings


                                            Answer: A


                                         Question: 8
What three areas of system integration did RFPs (Request for Proposal) really start to address in
2008?

A. Integration of core communication systems, transaction systems, and platforms
B. Integration of external clinical systems, transaction systems, and platforms
C. Integration of core recording systems, transaction systems, and platforms
D. Integration of core clinical systems, transaction systems, and platforms


                                            Answer: A




http://www.examcertify.com/000-M601.html                                                            Page 4
   IBM • 000-M601
IBM Healthcare Industry Solutions Sales Mastery Test v1




             Click the link below to buy full version as Low as $39

             http://www.examcertify.com/000-M601.html


    IBM latest tests
   000-005            000-050
   000-012            000-015
   000-019            000-020
   000-022            000-023
   000-027            000-028
   000-030            000-031
   000-034            000-035
   000-037            000-038
   000-041            000-042
   000-044            000-046




http://www.examcertify.com/000-M601.html                              Page 5

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:1
posted:4/2/2012
language:
pages:5