HP0 D11demo (PDF)

Document Sample
HP0 D11demo (PDF) Powered By Docstoc
					    HP
    EXAM HP0-D11
    Designing HP Virtualization Solutions




    Type:          Demo
    For More Information: http://www.test4prep.com/HP0-D11.html




      Get Complete Collection of HP0-D11 Exam's Question and Answers.
1     http://www.Test4Prep.com
    Question: 1

    What are indications that a business needs virtualization? (Select two.)

    A. applications and business services not being delivered on time
    B. IT operations that are minimally impacted by business fluctuations
    C. under-utilized IT infrastructure
    D. reductions in maintenance windows

                                                                               Answer: A,C

    Question: 2

    LACCD is the largest community college district in the United States, educating more than 130,000
    students at nine campuses spread throughout 36 cities in the greater Los Angeles are a. What are
    some of the business requirements that led LACCD to migrate from a distributed desktop PC
    architecture to an HP Client Virtualization Solution? (Select two.)

    A. Educational institutions like LACCD must meet a broad range of requirements defined by users.
    B. LACCD was in the midst of a downsizing and consolidation initiative.
    C. LACCD could dictate technology capabilities from the top down.
    D. School administrators at LACCD use a wide variety of applications where security is essential.

                                                                               Answer: A,D

    Question: 3

    Which component of HP Converged Infrastructure creates an intelligent, energy-aware environment
    across IT and facilities to help customers control their energy footprint?

    A. FlexFabric
    B. Infrastructure Operating Environment
    C. Data Center Smart Grid
    D. adaptive resource pools

                                                                               Answer: C




        Get Complete Collection of HP0-D11 Exam's Question and Answers.
2       http://www.Test4Prep.com
    Question: 4

    An EVA solution, currently managed by an Array-Based Management (ABM), will be expanded to a
    Continuous Access solution. Which prerequisite must be met in order to implement the solution?

    A. register SVSP Continuous Access licenses in CommandView EVA
    B. install HP Insight Remote Support Standard on physical server
    C. register Business Copy licenses in CommandView EVA
    D. switch CommandView EVA to Server-Based Management (SBM)

                                                                              Answer: D

    Question: 5

    Which HP StorageWorks products or solutions provide virtualized scale-up storage? (Select two.)

    A. X9000 Network Storage Systems
    B. HP StorageWorks 4400 Scalable NAS File Services
    C. X5000 Storage Systems
    D. P4000 SAN Solutions
    E. Enterprise Virtual Array (EVA)

                                                                              Answer: B,E

    Question: 6

    Which IEEE proposal has HP co-authored as part of their HP FlexFabric solution?

    A. Converged Enhanced Ethernet (CEE)
    B. Fibre Channel over Ethernet (FCoE)
    C. Virtual Ethernet Port Aggregator (VEPA)
    D. Virtual Connect Flex-10 Ethernet

                                                                              Answer: C




        Get Complete Collection of HP0-D11 Exam's Question and Answers.
3       http://www.Test4Prep.com
    Question: 7

    Which server hardware abstraction (software-layer) emulates the system hardware and provides the
    guest OS the illusion of a standard physical server with well-defined hardware devices?

    A. CPU binary translation
    B. hardware-assisted virtualization
    C. paravirtualization
    D. kernel-layer abstraction
                                                                              Answer: A

    Question: 8

    Which type of software-layer abstraction is implemented by Citrix XenServer, Red Hat Enterprise
    Linux 5, and SUSE Linux Enterprise?

    A. full virtualization
    B. paravirtualization
    C. hosted operating system
    D. CPU binary translation

                                                                              Answer: B




        Get Complete Collection of HP0-D11 Exam's Question and Answers.
4       http://www.Test4Prep.com
    Thank You for Trying Our Product



    HP
    EXAM HP0-D11
    Designing HP Virtualization Solutions




    Type:          Demo
    For More Information: http://www.test4prep.com/HP0-D11.html




      Get Complete Collection of HP0-D11 Exam's Question and Answers.
5     http://www.Test4Prep.com

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:2
posted:3/30/2012
language:
pages:5