Docstoc

Rational Host Access Transformation Services _HATS_ v7.1

Document Sample
Rational Host Access Transformation Services _HATS_ v7.1 Powered By Docstoc
					000-135
Rational Host Access Transformation Services (HATS)
v7.1
        ↘
        http://www.testsexpert.com/000-135.html
Question: 1
HATS Web applications can be deployed to Web Sphere Application Server running on which
operating systems?

A. Windows, AIX, IBM i, z/OS, or Linux on z
B. IBM i or z/OS only
C. Linux on System i or System z only
D. Windows or Linux only


                                                                                  Answer: A


Question: 2
Text replacement can be defined at various artifact levels. What is NOT a valid level to define text
replacement?

A. project level
B. rendering item level
C. screen customization level
D. transformation level


                                                                                  Answer: D


Question: 3
To help with debugging HATS applications on a test or production system, a display terminal
window can be displayed. Which statement is FALSE about the display terminal window?

A. Turning on the display terminal option can seriously affect performance or overload the server.
B. The display terminal functions can be turned on using the extended HATS application button
standard.
C. It is possible to interact with the host application using the host screen in the terminal window.
D. The display terminal functions can be turned on for any new host connections by selecting the
Enable Display Terminal box on the Trace Settings panel.


                                                                                  Answer: B




                             www.testsexpert.com
                                                                                                        2
Question: 4
What happens when a user double-clicks an item in the HATS rich client Applications view?

A. A new instance of the selected application is opened.
B. The existing instance of the selected application is activated.
C. The user is prompted to update the connection settings for the selected application.
D. The user is shown a list of all running instances of the application.


                                                                                  Answer: A


Question: 5
Which widget allows manual entry of text and provides a valid value list?

A. Combo
B. List
C. Popup
D. Text input


                                                                                  Answer: C


Question: 6
Which statement is true about SSL connection security in HATS?

A. The connection from Web browser to application server can be encrypted using the SSL tab in
the connection editor.
B. An encrypted connection can be used without importing a certificate if the server certificate is
signed by a well-known certificate signer, such as Thawte.
C. An SSL-secured application can be tested offline using the host simulator facility.
D. 3270, 3270e, 5250, 5250W, and VT connections can be encrypted with SSL.


                                                                                  Answer: B




                            www.testsexpert.com
                                                                                                      3
Question: 7
After creating a custom host component class, which action must be performed to ensure it
functions properly at runtime?

A. store the new component in the /CustomComponent folder in the Navigator view
B. turn on Global Variable Overrides in Project Settings
C. enable the CustomComponent class in the style sheet
D. modify the WAR class loader policy of the HATS application


                                                                                  Answer: D


Question: 8
What is the scope of shared global variables in a rich client environment?

A. only instances of the same HATS rich client application
B. only instances of HATS rich client applications in the same EAR
C. all application instances running in the environment
D. Shared global variables are not available in a HATS rich client environment.


                                                                                  Answer: C


Question: 9
On which environment(s) are HATS Web applications, developed using the HATS Toolkit,
supported to be deployed and run?

A. Eclipse RCP and Lotus
(R)
Expeditor Client
B. IBM Web Sphere application server production runtime
C. IBM and non-IBM Portal Server production runtime
D. any J2EE-compatible application server available on the market


                                                                                  Answer: B




                            www.testsexpert.com
                                                                                              4
Question: 10
Which action will NOT disconnect the transformation connection when designing a HATS Web
application?

A. requiring end users to press the Disconnect button on the HATS application keypad
B. using of the Disconnect On Close parameter for a HATS portlet
C. configuring a session timeout for the Web application
D. using the Disconnect action on an application or screen customization event


                                                                              Answer: B




                           www.testsexpert.com
                                                                                           5
You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry
leading experts according to the real exam scenario. At the moment we
provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not
find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco,
Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many
more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft     HP          IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS         AIS        Lotus     CS4          A+   11g DBA
 CCNP      MCSE        APC      WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP       APS        Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS        ASE          SOA      CS5     Network+ OCA 9i
 CCVP      MCPD        CSA        Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD        MASE       Rational Captivate    iNet+  9i Forms
  CXFF     MCAS        APP         Tivoli    Flex    Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA        CSD       IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA        CSE      IBM XML     MX7         HTI+  PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                               Join Us at

                  Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                  FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                 6

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Tags:
Stats:
views:3
posted:3/29/2012
language:English
pages:6