Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out

Infrastructure Technical Leader V1

VIEWS: 3 PAGES: 6

									000-164
Infrastructure Technical Leader V1
         ↘
        http://www.testsexpert.com/000-164.html
Question: 1
A TDA attempts to answer which one of the following questions?


A. Can the solution be successfully implemented?
B. Is the solution the most cost effective option?
C. Are all contracts completed and correct?
D. Are the terms and conditions acceptable?


                                                                                Answer: A




Question: 2
A prospect is discussing current tape library and backup strategy. Which of the following questions
would identify the customer business motivation?Which of the following questions would identify
the customer? business motivation?


A. What software is used for backup?
B. Has there been a recent loss of data?
C. How many tapes are in the library?
D. What is the current tape technology?


                                                                                Answer: B




Question: 3
During a project status meeting, the representative from the customer storage team raises a
concern about the impact of new hardware on the existing SAN infrastructure. This concern was not
raised during the pre-sales or TDA process, but may substantially impact the timeline. How should
the concern be addressed?


A. Provide the SAN Connectivity Redbook
B. Schedule another TDA
C. Schedule a separate meeting with SAN Subject Matter Experts
D. Propose new SAN equipment


                            www.testsexpert.com
                                                                                                      2
                                                                               Answer: C




Question: 4
A customer is nearing completion of a infrastructure project that was based on your team
recommendations. All workloads are performing as fast orA customer is nearing completion of a
infrastructure project that was based on your team? recommendations. All workloads are
performing as fast or faster than prior to project implementation, The customer has just informed
you that a critical customer facing application is too slow and it is unacceptable. Which of the
following steps should have been taken to prevent this situation?


A. Completion of a post install Technical and Delivery Assessment (TDA)
B. Development of a performance expectations document
C. Detailed documentation of planned LPAR configurations
D. Provide benchmark data for recommended products


                                                                               Answer: B




Question: 5
A Business Partner customer has stated that the performance of their N series and vSphere
environment is unacceptable.A Business Partner? customer has stated that the performance of their
N series and vSphere environment is unacceptable. What plan of action is appropriate for the
Business Partner to take in this situation?


A. Review the planned performance and the customers?expectations to develop an action plan.
B. Suggest more disks on the N series to boost the performance.
C. Contact IBM Techline to hand off the performance issue
D. Contact IBM for vSphere technical support


                                                                               Answer: A




                           www.testsexpert.com
                                                                                                    3
Question: 6
A customer has a number of different hardware platforms and storage running different operating
systems and applications. The customer has indicated that the time it takes to deploy an existing
workload to a new server and storage is taking too long. Which one of the following areas should be
the focus of additional questions?


A. Virtualization
B. Management
C. Provisioning
D. Availability


                                                                                 Answer: C




Question: 7
Which of these is an example of risk that should be identified in an implementation plan for a server
virtualization deployment?


A. Duration of scheduled outages required
B. Software Licensing projections
C. Malformed ICMP packets on Ethernet
D. Generation of private/public security key pairs


                                                                                Answer: A




Question: 8
There are two types of Technical and Delivery Assessments (TDA). What are they called?


A. Pre-Sales and Post-Install
B. Pre-Sales and Post-Sales
C. Pre-Sales and Project Plan
D. Pre-Sales and Pre-Install




                            www.testsexpert.com
                                                                                                        4
                                                                                  Answer: D




Question: 9
A client has several server types with a variety of operating systems installed. They are interested in
the SVC. Which of the following environments must be withdrawn from consideration?


A. IBM z/VSE
B. IBM z/OS
C. Sun Solaris
D. IBM i


                                                                                  Answer: B




Question: 10
A client is planning for highly available storage attached to dual VIOS on a Power server. Which of
the following storage attributes meets these conditions?


A. Dual internal SCSI disks on a split backplane
B. Dual attached fibre storage array
C. External SAS RAID array
D. iSCSI net filer


                                                                                  Answer: B




                             www.testsexpert.com
                                                                                                          5
You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry
leading experts according to the real exam scenario. At the moment we
provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not
find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco,
Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many
more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft     HP          IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS         AIS        Lotus     CS4          A+   11g DBA
 CCNP      MCSE        APC      WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP       APS        Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS        ASE          SOA      CS5     Network+ OCA 9i
 CCVP      MCPD        CSA        Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD        MASE       Rational Captivate    iNet+  9i Forms
  CXFF     MCAS        APP         Tivoli    Flex    Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA        CSD       IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA        CSE      IBM XML     MX7         HTI+  PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                               Join Us at

                  Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                  FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                 6

								
To top