IBM Healthcare Industry Solutions Sales Mastery Test v1 by HowardPWarburton

VIEWS: 3 PAGES: 5

									000-M601
IBM Healthcare Industry Solutions Sales Mastery Test v1
          ↘
          http://www.testsexpert.com/000-M601.html
Question: 1
What re-engineering project was designed to change the way Trillium worked with patients?

A. Act
B. Do
C. Think
D. Try


                                                                                Answer: D


Question: 2
What are two ways of purchasing that have been found in customer buying habits?

A. A systems approach and an open source perspective
B. A systems approach and a cost saving perspective
C. A systems approach and a ground-up perspective
D. A systems approach and an infrastructure perspective


                                                                                 Answer: B


Question: 3
What was the first emphasis, from the clinician's point of view, from a productivity standpoint?

A. They did not want constantly switch from one application to another to find more information.
B. They did not want to spend time in the same application to find more information.
C. They did not want to have to search an application to find more information.
D. They did not want to have to start with a new application.


                                                                                Answer: A


Question: 4
What is the typical percentage of funding for healthcare IT departments?




                            www.testsexpert.com
                                                                                                   2
A. 2% to 4%
B. 2% to 8%
C. 1% to 3%
D. 1% to 3%


                                                                             Answer: A


Question: 5
What is the SOA Foundation framework and the IBM Health Integration Framework based on?

A. New technology
B. Closed standards
C. A set of open standards
D. Life Sciences standards


                                                                             Answer: A
Reference: ftp://ftp.software.ibm.com/software//industries/healthcare/HIF_0311.pdf (page 4,
second paragraph, blue column)


Question: 6
Where does the Health Integration Framework leverage components from?

A. Software group and services
B. Hardware group and services
C. Software and group applications
D. Software and programming


                                                                             Answer: A
Reference: https://www-
304.ibm.com/partnerworld/wps/servlet/ContentHandler/isv_com_ind_frameworks_healthcare
(third paragraph)




                             www.testsexpert.com
                                                                                              3
Question: 7
How are hospitals transforming themselves to accommodate their shifting environment?

A. By introducing an integrated patient care delivery system
B. By introducing a component based patient care delivery system
C. By introducing an assembly of patient care units
D. By introducing an integrated assembly of buildings


                                                                                 Answer: A


Question: 8
What three areas of system integration did RFPs (Request for Proposal) really start to address in
2008?


A. Integration of core communication systems, transaction systems, and platforms
B. Integration of external clinical systems, transaction systems, and platforms
C. Integration of core recording systems, transaction systems, and platforms
D. Integration of core clinical systems, transaction systems, and platforms


                                                                                 Answer: A




                            www.testsexpert.com
                                                                                                    4
You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry
leading experts according to the real exam scenario. At the moment we
provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not
find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco,
Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many
more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft     HP          IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS         AIS        Lotus     CS4          A+   11g DBA
 CCNP      MCSE        APC      WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP       APS        Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS        ASE          SOA      CS5     Network+ OCA 9i
 CCVP      MCPD        CSA        Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD        MASE       Rational Captivate    iNet+  9i Forms
  CXFF     MCAS        APP         Tivoli    Flex    Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA        CSD       IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA        CSE      IBM XML     MX7         HTI+  PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                               Join Us at

                  Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                  FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                 5

								
To top