Docstoc

IBM Certified Specialist Software Quality

Document Sample
IBM Certified Specialist Software Quality Powered By Docstoc
					000-370
IBM Certified Specialist Software Quality
            ↘
            http://www.testsexpert.com/000-370.html
Question: 1
The tester should include the following when documenting a feature-by-feature risk assessment:

A. Resources available.
B. The cost of available resources.
C. The impact of failure.
D. A projection of sick days and vacations.


                                                                              Answer: C


Question: 2
Entry criteria for testing must be:

A. Flexible.
B. Measurable.
C. Associated with known defects.
D. Automatable.


                                                                              Answer: B


Question: 3
Total_work_hours / (hours_available_per_week * productivity_factor) is a formula for:

A. Test efficiency.
B. Test duration.
C. Test effort.
D. Tester productivity.


                                                                              Answer: B


Question: 4
A tester should take a first pass at risk analysis:




                              www.testsexpert.com
                                                                                                 2
A. After the vision document is complete.
B. After high-level requirements are established.
C. After all requirements are established and accepted by the development team.
D. After test planning is complete and before test execution begins.

                                                                                Answer: B



Question: 5
The test environment should be defined in the:

A. Functional specification.
B. Test plan document.
C. Vision document.
D. Test scripts.

                                                                                Answer: B



Question: 6
When planning security testing, the tester should treat the following as the most important:

A. Confidentiality of data.
B. Availability of the server.
C. Both confidentiality of data and availability of the server.
D. Depends on the application being tested.


                                                                                Answer: D


Question: 7
GUI test automation tools are best used to automate:

A. System testing.
B. Unit testing.
C. Performance testing.
D. Functional testing.


                                                                                Answer: D


                               www.testsexpert.com
                                                                                               3
Question: 8
Writing a strong test plan document involves:

A. Including both static and dynamic information so that everything may be found in one place.
B. Specifying the same testing for all iterations in order to maintain a consistent approach.
C. Identifying risks to the organization and ways to mitigate that risk.
D. Specifying, first and foremost, whether a test is to be implemented manually or through
automation.


                                                                                Answer: C


Question: 9
A Fagan inspection includes:

A. Reaching agreement between inspection team members on the design.
B. Methods for measuring the effectiveness of the inspection.
C. Identifying solutions to issues identified.
D. Working on alternate designs.

                                                                                Answer: B


Question: 10
Exception testing generates the following for each possible exceptional condition.

A. Test cases.
B. Termination scenarios.
C. Responses.
D. Actions.

                                                                                Answer: A




                            www.testsexpert.com
                                                                                                 4
You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with
answers on the web because it provides real exams preparation environment.
Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading
experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only
question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative
material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP,
IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.




           We also provide PDF Training Material for:

  Cisco   Microsoft      HP          IBM     Adobe    Comptia    Oracle
 CCNA      MCTS          AIS        Lotus     CS4          A+   11g DBA
 CCNP      MCSE         APC      WebSphere    CS3     Security+ 10g DBA
  CCIP     MCITP        APS        Mastery    ACE      Server+ OSA 10g
  CCIE      MBS         ASE          SOA      CS5     Network+ OCA 9i
 CCVP      MCPD         CSA        Storage    CS2       Linux+     11i
  CCSP     MCAD         MASE       Rational Captivate    iNet+  9i Forms
  CXFF     MCAS         APP         Tivoli    Flex    Project+ Weblogic
 CCENT     MCSA         CSD       IBM DB2     CSM       RFID+   Oracle 8i
 CCDE      MCDBA         CSE      IBM XML     MX7         HTI+  PTADCE

             We provide latest exams preparation material only.


                 Contact US at: support@testsexpert.com


                                Join Us at

                   Twitter: www.twitter.com/testsexpert

                   FaceBook: www.facebook.com/testsexpert




                      www.testsexpert.com
                                                                                   5

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Tags:
Stats:
views:1
posted:3/28/2012
language:
pages:5