HP2 N26demo

Document Sample
HP2 N26demo Powered By Docstoc
					                                                                                                  HP
                                       HP2-N26




HP ALM 11 Implementations Upgrade Exam
                            Click the link below to buy full version as Low as $25

                                   http://www.examkill.com/HP2-N26.html




     ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
     preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
     Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

     Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
     buy.

     Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
     complete course so that you pass final exam.

     Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
     providers in the same industry.

     Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
     including your credit card and other secret information.

     Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
     for all your questions/concerns about anything.




                                                                                      www.examkill.com
                                            Question: 1
Which file defines a Tomcat instance that waits to execute requests on behalf of a Web server?

A. workers.properties
B. modjjk.conf
C. httpd.conf
D. qcConfigFile.properties


                                             Answer: A
Reference: http://www.scribd.com/doc/72142044/62/Apache-JBoss-Integration-Configuration-Files (page
110)


                                           Question: 2
Which Java exception might occur when one of the internal Java classes is not found when ALM Platform is
deployed on a WebLogic application server?

A. ObjectNotFound
B. ServerNotFound
C. ServerNotResponding
D. ClassNotFound


                                            Answer: D

                                           Question: 3
What should you select to run the Server Deployment Wizard on a Linux system?

A. Start > HP ALM Platform > Server Deployment Wizard
B. <installation path>\bin\runjserverjdeployjtool.bat
C. <installation path>\bin\runjserverjdeployjtool.sh
D. <ALM installation path>\data\sa


                                             Answer: C
Reference: http://www.scribd.com/doc/41988486/ALM11-00-Installation (page 128)




http://www.examkill.com/HP2-N26.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    2
                                           Question: 4
Which configuration file contains information describing requests that are redirected from Apache to the
Tomcat instance?

A. workers.properties
B. modjjk.conf
C. httpd.conf
D. qcConfigFile.properties


                                            Answer: B
Reference: http://www.scribd.com/doc/41988486/ALM11-00-Installation (Page 107)


                                           Question: 5
Which protocol is used to implement the communication between Apache and JBoss?

A. HTTP
B. TCP/IP
C. AJP13
D. SMTP


                                            Answer: C
Reference: http://www.scribd.com/doc/41988486/ALM11-00-Installation (Page 103)


                                           Question: 6
How is the communication between the ALM Platform and other HP BTO applications enabled?

A. using single sign-on tokens
B. using confidential data passphrases
C. through the admin server
D. by the database administrator


                                            Answer: A
Reference: http://www.scribd.com/doc/41988486/ALM11-00-Installation (page 64)




http://www.examkill.com/HP2-N26.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      3
                                           Question: 7
Which project user schema privilege is required for creating database objects that are owned by the ALM
Platform project user schema?

A. CREATE SESSION
B. CREATE SEQUENCE
C. QUOTA UNLIMITED ON
D. QUOTA PRIVILEGE ON


                                            Answer: C
Reference: http://www.scribd.com/doc/41988486/ALM11-00-Installation ( page 39)


                                           Question: 8
What enhances Oracle database availability, allowing it to interact with more than one database instance?

A. Transparent Application Failover (TAF) support
B. Oracle RAC
C. ALM Platform license file and maintenance key
D. Mounting the File System Repository


                                            Answer: B
Reference: http://www.scribd.com/doc/41988486/ALM11-00-Installation (page 40)


                                           Question: 9
On which technology is the ALM Platform based?

A. D2k
B. VB
C. C
D. J2EE


                                            Answer: D
Reference: http://www.scribd.com/doc/41988486/ALM11-00-Installation (page 16)




http://www.examkill.com/HP2-N26.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      4
                                          Question: 10
On which platforms can a cluster of ALM servers be run? (Select three.)

A. Windows
B. Sun Microsystems
C. Linux
D. Solaris
E. Macintosh


                                        Answer: A, C, D




http://www.examkill.com/HP2-N26.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper             5
                        HP2-N26                                        HP

HP ALM 11 Implementations Upgrade Exam

       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/HP2-N26.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 HP2-K25       HP2-E50                HP3-X12          HP2-K28

 HP2-N26       HP3-X05                HP2-B65          HP2-B48

 HP3-X10       HP2-E23                HP3-E37          HP2-E35

 HP2-E43       HP0-M52                HP2-E40          HP3-C02

 HP2-P21      HP2-E48                 HP2-E42          HP0-M55
                                                                 www.examkill.com
 HP2-E49      HP2-H19                 HP0-M51          HP3-L07

 HP2-E46      HP2-E47                 HP3-C30          HP3-C32




 http://www.examkill.com/HP2-N26.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:6
posted:3/12/2012
language:English
pages:6
Description: Claim your examkill HP Certified Professional HP2-N26 study material to get successful in final HP2-N26 test for HP HP Certified Professional tests.