Docstoc

F5 Certified System Engineer F50-506 PDF Questions

Document Sample
F5 Certified System Engineer F50-506 PDF Questions Powered By Docstoc
					                                                                                            F5 networks
                                          F50-506




F5 FirePass 600 V5

                               Click the link below to buy full version as Low as $25

                                      http://www.examkill.com/F50-506.html




        ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
        preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
        Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

        Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
        buy.

        Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
        complete course so that you pass final exam.

        Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
        providers in the same industry.

        Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
        including your credit card and other secret information.

        Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
        for all your questions/concerns about anything.




                                                                                         www.examkill.com
                                             Question: 1
A backup or restore of the FirePass 600 configuration can be accomplished in which two ways?
(Choose 2)

A. A backup image file is automatically saved to the FirePass hard-drive each night by default.
B. A snapshot image file may be saved to the local PC using the "maintenance" console.
C. A backup configuration file is automatically saved to the FirePass hard-drive each night by default.
D. A backup configuration file may be saved to the local PC using the web configuration Admin console.
E. A snapshot image file may be saved to the FirePass hard-drive using the maintenance console.
F. A backup configuration file may be saved to the FirePass hard-drive using the web configuration Admin
console.


                                            Answer: D, E


                                             Question: 2
What provides initial Admin configuration to the FirePass Controller?

A. https://192.168.1.99/ with userid and password of admin / admin.
B. https://192.168.1.245/ with userid and password of admin / admin.
C. https://192.168.1.245/stats/ with userid and password of admin / admin.
D. https://192.168.1.99/admin/ with userid and password of admin / admin.
E. https://192.168.1.99/admin/ with userid and password of admin / default.
F. https://192.168.1.245/admin/ with userid and password of admin / default.


                                              Answer: D


                                             Question: 3
Which two statements are true about the NAPT option when using a Network Access connection to
FirePass? (Choose 2)

A. When enabled, NAPT translates the client source address to the FirePass Address.
B. When enabled, NAPT translates the FirePass virtual Address to the Server Address.
C. On the 600, The NAPT option is used when connecting to the Network Access feature.
D. On the 600, the NAPT option is used when connecting to the SSL VPN Client feature, and translates the
client source address to the Server Address.
E. When disabled, NAPT translates the FirePass virtual Address to the real Server Address.


                                            Answer: A, C


http://www.examkill.com/F50-506.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     2
                                               Question: 4
Which three settings can be configured for a Network Access connection? (Choose 3)

A. Client SSL Certificates.
B. Split Tunneling.
C. Gateway for Network Access connection.
D. DNS Server for Network Access connection.
E. FQDN for attached client machine for Network Access connection.
F. IP Address pool for client source address.


                                            Answer: B, D, F


                                               Question: 5
What are two valid Source and Destination IP Address combinations as a Network packet traverses the
FirePass Server for an established Network Access connection?
Client machine IP Address - 216.34.94.17 VPN Pool Address range - 104.21.47.0 / 24 FirePass Interface
Addresses - External 110.121.32.10, Internal 205.229.151.10 Application Server Address - 205.229.151.20 NAPT -
Off - disabled
For a Network Access connection of Client to Server, the Network Packet address combination at the _____
and _____ is: (Choose 2)

A. Client and FirePass is: Source 216.34.94.17 Destination 110.121.32.10
B. Client and FirePass is: Source 216.34.94.17 Destination 205.229.151.20
C. FirePass and Server is: Source 216.34.94.17 Destination 205.229.151.20
D. Client and FirePass is: Source 104.21.47.12 Destination 110.121.32.10
E. FirePass and Server is: Source 104.21.47.12 Destination 205.229.151.20
F. FirePass and Server is: Source 205.229.151.10 Destination 205.229.151.20


                                              Answer: A, E




http://www.examkill.com/F50-506.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                          3
                                           Question: 6
Which statement is true concerning Network connections to a FirePass 600 Controller? (Choose 1)

A. FirePass can connect users to a remote network using another vendor's IPSec Gateway.
B. FirePass can connect users to a remote network using another vendor's SSL VPN Gateway.
C. Remote clients can connect to an internal network through FirePass with an IPSec connection using
FirePass client software.
D. Remote clients can connect to an internal network through FirePass with a Network Access connection
using FirePass client software.
E. Remote clients can connect to an internal network through FirePass with an SSL VPN connection using
other vendors client software.


                                            Answer: D


                                           Question: 7
Network Access connections can be made to which three types of clients? (Choose 3)

A. Clients running Linux.
B. Palm PDA's with browser access.
C. WAP cell phones with browser access.
D. Clients running Windows.
E. Clients running MAC OSX.
F. Clients running MAC OS9.


                                          Answer: A, D, E




http://www.examkill.com/F50-506.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     4
                                              Question: 8
Which two statements are true concerning the Split Tunnel option for a Network Access connection?
(Choose 2)

A. When enabled, certain client DNS queries can be directed to a different DNS Server.
B. When enabled, only traffic destined to a particular Application Server is forwarded to the FirePass server.
C. When enabled, only traffic destined from the client to a particular IP Address range is forwarded to the
FirePass server.
D. When enabled, all client network traffic is split out and setup in an encrypted tunnel session with the
FirePass server.
E. When enabled, traffic destined to a particular Application Server is split out and setup in an encrypted
tunnel session with the FirePass server.


                                             Answer: A, C


                                              Question: 9
Which three statements are true concerning the Network Access client download process? (Choose 3)

A. The user cannot un-install the Network Access client software.
B. For Windows clients Network Access installs a new connection document.
C. For IE browsers on Windows clients, a set of ActiveX controls are installed on the client machine.
D. For Linux and MAC OSX clients, a specific client component is self-installed and self-configured for each
platform.
E. For all clients, a Java client is installed on the client machine regardless of client OS.


                                           Answer: B, C, D




http://www.examkill.com/F50-506.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                         5
                                            Question: 10
Which two statements are true about the IP Address Pool for Network Access? (Choose 2)

A. Only two IP Address Pools may be configured on the FirePass Controller.
B. Different user Groups can be configured to use different IP Address pools.
C. The IP Address range for the Pool must include all of the configured FirePass interface Addresses.
D. The IP Address range for the Pool must include one of the configured FirePass interface Addresses.
E. IP Address range for the Pool must not include any of the configured FirePass interface Addresses.
F. The IP Address pool is the list of Addresses handed to clients attaching using the Network Access
adaptor.


                                            Answer: E, F




http://www.examkill.com/F50-506.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      6
                         F50-506                                    F5 networks


F5 FirePass 600 V5




        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/F50-506.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  F50-529      F50-528                 E20-022          E20-390

  F50-533      E22-315                 E20-017          EVP-100

  F50-515      E20-475                 E20-591          E20-598

  F50-536      E20-324                 E20-517          E20-021   www.examkill.com
  F50-531      E20-816                 E20-501          E20-016

  F50-506      EVP-101                 E20-465          E22-275

  F50-532      E22-190                 E20-690          E20-329




  http://www.examkill.com/F50-506.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           7

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:12
posted:3/9/2012
language:
pages:7
Description: Claim your examkill F5 Certified System Engineer F50-506 study material to get successful in final F50-506 test for F5 Networks F5 Certified System Engineer tests.