Docstoc

ECA ECO-232 PDF Questions

Document Sample
ECA ECO-232 PDF Questions Powered By Docstoc
					                                                                                              Eccouncil
                                         EC0-232




e-commerce architect

                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/EC0-232.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                             Question: 1.
Warren wants a simple way to specify a default target for all the links on his web page. Which HTML tag
should he use?


A. < BASE RANE>
B. < DEFAULT>
C. < BASE>
D. <FRAMESET>


                                               Answer: C


                                             Question: 2.
Which browsing the web, Nina downloads a page that takes a long time. She notices that the images
appears progressively throughout the download, but the applets do not. Thestatus bar shows the remaining
percentage for the applet the to complete. Why is Nina unable to see applet while it downloads.

A. Java applets must register parameters with the JVM
B. Java applets cannot instantiate without a class file.
C. Java applets have no streaming capability.
D. Java applets are memory intensive throughout downloading.


                                               Answer: C


                                             Question: 3.
John is instructed to create visually a appealing bitmap image for the home page that links to all the other
pages. What should he create?

A. An image map
B. A pcture Map
C. A hypermap
D. A link map


                                               Answer: A




http://www.examkill.com/EC0-232.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                         2
                                             Question: 4.
Which component is absolutely necessary in order to connect to the internet?

A. TCP/IP
B. A network interface card (NIC)
C. An e-mail client.
D. A direct connection.

                                              Answer: A


                                             Question: 5.
Which one of the following statements about cookies is accurate?

A. Cookies are simple graphic files
B. Cookies can contain user-enable latent viruses
C. Cookies are stored in multiple locations on the user’s computer.
D. Cookies are sent in the HTTP response header.


                                              Answer: D


                                             Question: 6.
Dieter structures his site’s web pages so that certain is visible and persistent while other information
changes. Dieter produces this functionality using panes in the browser Window. What is the name of these
panes?

A. Frames
B. Tables
C. Navigation links
D. Date elements


                                              Answer: A




http://www.examkill.com/EC0-232.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    3
                                              Question: 7.
Marie want to use flash for her entire website. What is the main disadvantage?

A. Rapid site develop,ment and maintenance are not possibel without a team of skilled flash developers.
B. The repid change in Internet techhnology maket site diffulcut to keep pace using this
pseclized tehnology.
C. Similar Techonloies are energin that mighty render flash obolste.
D. The cost and time required to develp a flas site are prohibtive.


                                               Answer: A


                                              Question: 8.
To identify a downloadable file on her web site, Frank includes the following code.

A. Specify the visited hyperlink colour.
B. Add a file type description and site.
C. Enter the file name in all uppercase
D. Provide alternative file types.

                                               Answer: B


                                              Question: 9.
Certificationtutorials.com sells a variety of products on its Web site to the highest bidder. What type of
business model are they using?

A. Affiliate Marketing.
B. Online Auction
C. Supply chain improver
D. Name your price.


                                               Answer: B




http://www.examkill.com/EC0-232.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                          4
                                           Question: 10.
You want to buy stock in company, and you need some unbiased information about the company’s business
practices. Which is the best way to learn objective information?

A. Visit the company Web site.
B. Research the company in a newsgroup
C. Create mailing list that sends messages to several employees in the company asking them for information
D. Review the company’s stock at Yahoo. Com.


                                            Answer: A.




http://www.examkill.com/EC0-232.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     5
                        EC0-232                                     Eccouncil


e-commerce architect




       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/EC0-232.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 1D0-635      1D0-571                 1D0-435          ST0-096

 1D0-476      1D0-430                 1D0-525          ST0-12W

 1D0-541      1D0-520                 1D0-460          ST0-29B

 1D0-437      1D0-450                 ST0-12X          250-308   www.examkill.com
 1D0-442      1D0-510                 ST0-91X          ST0-086

 1D0-470      1D0-51A                 250-401          ST0-099

 1D0-51C      1D0-51B                 ST0-097          ST0-270




 http://www.examkill.com/EC0-232.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:11
posted:3/8/2012
language:English
pages:6
Description: Claim your examkill ECA ECO-232 study material to get successful in final ECO-232 test for Eccouncil ECA tests.